Paviljoen Buitenhuis, die recreatievoorzieningen op recreatiegebied De Groene Heuvels (Rijk van Nijmegen) exploiteer, heeft grootste plannen voor het komende seizoen. Het verbeteren en vergroten van de camping voert hier de boventoon.

 

Ondernemer Paul van Raamsdonk heeft vertrouwen in de toekomst en tekende onlangs voor nóg 10 jaar samenwerking met recreatieonderneming Leisurelands, eigenaar van het recreatiegebied.

Van RaamdonK: “Afgelopen jaar zagen we dat veel Nederlanders op vakantie gingen in eigen land, en dat zal dit jaar niet anders zijn”om die reden verdubbelt hij het aantal kampeer- en camperplaatsen en wil hij inspelen op de beleving van de gasten. Een festivalsfeer met kampvuren, buitenkeukens en unieke accommodaties.  Voor zijn campinggasten staat veel gepland; pizza-avonden, filmavonden aan het water en kleinschalige muziekprogrammering. Of het werkelijk allemaal door zal gaan is de vraag, maar Paul is hoopvol. Voor meer waterplezier van zijn (camping)gasten heeft hij geïnvesteerd in 12 waterfietsen.

Naast Paviljoen Buitenhuis zal Paul deze zomer ook de kiosk bij het strand uitbaten. “Dit wordt het Strandhuis”, vertelt hij enthousiast. Door de kiosk om te dopen naar het Strandhuis wil Paul aanwezig zijn voor de lokale omgeving, en het strand van Groene Heuvels een boost geven. Het verkopen van ijsjes, snacks en meer zal worden aangevuld met georganiseerde (outdoor)activiteiten en, hopelijk, kleinschalige evenementen. Voor het Strandhuis staat hij open voor lokale samenwerkingen met stichtingen, outdoor- en eventbureaus, om eventueel een (coronaproof) event te kunnen organiseren.

Paviljoen Buitenhuis en Leisurelands zien de toekomst rooskleurig. “Samen met de andere ondernemers op het gebied wil ik Groene Heuvels naar een hoger niveau tillen”, aldus Paul. Kees Rutten, directeur Leisurelands: “Paviljoen Buitenhuis is een iconische trouwlocatie geworden en brengt altijd veel leuke dynamiek. Ook outdoorcentrum Fundustry en het vernieuwde vakantiepark ’t Broekhuys zijn met mooie plannen bezig. Zo komt er een trendy Glamping voor groepen, we hopen hierover binnenkort meer te kunnen vertellen”.

Ondernemen op een recreatiegebied

Leisurelands wist de afgelopen periode nog meer ondernemers aan een van hun recreatiegebieden te binden. Zo kreeg het grote indoor Speelparadijs Schateiland Zeumeren een nieuwe eigenaar. Op het zelfde recreatiegebied Zeumeren (Veluwe) werd ook een nieuwe exploitant gevonden voor de kleine watersport.

Meer informatie:

www.leisurelands.nl

www.paviljoenbuitenhuis.com