Pathé en Thuisbezorgd.nl hebben de handen ineen geslagen. Filmkijkers in Amsterdam kunnen snackproducten uit de bioscoop laten thuisbezorgen. Meerdere steden zullen volgen.

Hoewel de bioscopen open mogen blijven met maximaal 30 bezoekers per zaal, zijn op last van de overheid de eet en drink shops en buffetten sinds gisteren gesloten.

Het eet- en drinkassortiment van de Pathé bioscopen, waaronder natuurlijk popcorn, maar ook nacho’s, hotdogs, box chips en Kids Combo’s zijn online te bestellen via thuisbezorgd.nl. Pathé had al een service om via de app en bioscoopfilm thuis te bekijken. Met deze service wordt de bioscoopervaring thuis nog completer gemaakt. 

De snacks zijn te bestellen vanaf 10:00 uur tot 21:30 uur. Pathé Delivery is vooralsnog alleen beschikbaar in Amsterdam, maar zal op korte termijn worden uitgerold naar andere steden waar Pathé-bioscopen gevestigd zijn. De eerste 175 orders boven de €20 krijgen een Pathé Thuis-film cadeau.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Wij kregen al vaak de vraag van onze bezoekers of wij onze heerlijke popcorn ook warm thuis kunnen laten bezorgen. En nu onze eet- en drink shops en buffetten – ondanks dat deze veilig en hygiënisch zijn ingericht – op last van de veiligheidsregio’s voor bioscoopbezoekers zijn gesloten, kunnen we met Pathé Delivery filmfans toch laten genieten van de ultieme bioscoopsnacks zoals onze popcorn en nacho’s.”

Sinan Cankapli, Team Lead Nederland Thuisbezorgd.nl: “Thuisbezorgd.nl is constant op zoek naar manieren om onze diensten en producten te verbeteren of uit te breiden. Deze samenwerking waarbij we helpen het bioscoopgevoel thuis te bezorgen, sluit hier perfect op aan. We zijn erg blij met deze primeur en kijken met vertrouwen uit naar de uitrol in Amsterdam.”
 
Meer informatie: www.pathe.nl/delivery of www.thuisbezorgd.nl/pathe