Roompot neemt beheer en verhuur van Vakantiepark ‘Hoek van Holland’ over van Landal

Het vakantiepark ‘Hoek van Holland’ en zijn 74 Beach Villa’s verhuizen naar Roompot. Vanaf 2021 neemt Roompot de verhuur en het beheer van het park over van Landal GreenParks.

de Beach Villas

Op 100 meter van Hoek van Holland vindt men, direct op het strand, 74 Beach Villa’s voor 4 en 6 personen. De strandvilla’s bieden gasten de mogelijkheid om vanuit hun Beach Villa zo de zee in te lopen. Ook fietsliefhebbers en surfers komen graag in de regio.

Beach Villa’s

De 4 en 6-persoons Beach Villa’s zijn gebouwd met 2 verdiepingen, rechtstreeks op het strand, telt elke Beach Villa twee slaapkamers met zicht op zee en een mooie badkamer. Centrale verwarming, gratis wifi, een comfortabele zit- en eethoek, een keuken met alle voorzieningen… tot en met het Nespresso apparaat.

Vanaf 1 januari 2021 bij Roompot

Binnen minder dan een jaar verhuist het vakantiepark met zijn 74 beach houses richting Roompot. Nederlands grootste aanbieder van vakantiewoningen, en Europa’s nummer twee, neemt namelijk vanaf 1 januari 2021 het beheer en de verhuur van het volledige park Hoek van Holland over, nadat het een sterk partnership met de particuliere eigenaren van de woningen afsloot. De Beach Villa’s worden tot eind dit jaar verhuurd door Landal. 

Verhuur via Largo

De 74 beach houses zullen worden aangeboden door Largo, dat het luxe aanbod van de Roompot Group groepeert en onder dat merk verhuurt.

Meer informatie: www.roompot.nl

https://www.landal.nl/parken/beach-villas-hoek-van-holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *