Diverse Belgische zwembaden blijven vannacht langer open (+ update Beekse Bergen)

In België wordt de komende nacht de heetste zomernacht tot nu toe verwacht. Zwembad LAGO Pelt Domelslag en PlopsAqua in De Panne spelen daar op in door bezoekers tot 1 uur ’s nachts de mogelijkheid te bieden om verkoeling te vinden in het zwembad.

Dommelslag in Belgisch Limburg
Het Limburgs zwemparadijs van LAGO wil zijn bezoekers op de warmste dag van het jaar extra verfrissing brengen. Omdat de nachten amper afkoelen, wil LAGO Pelt Dommelslag iedereen uitnodigen om een late avondduik te nemen in het zwemparadijs. Het zwemparadijs zal uitzonderlijk geopend zijn tijdens deze tropische nacht van vrijdag op zaterdag zodat iedereen maximaal kan genieten van het uitgebreide zomeraanbod. Je kan van ’s morgens vroeg 10u00 tot 1u00 vrijdagnacht terecht in LAGO Pelt Dommelslag om afkoeling te zoeken.
Ook andere zwembaden van de Belgische zwembadketen LAGO hebben deze vrijdag verruimde openingstijden. (Brugge tot 22.00uur, Lier tot 21.30 uur, Gent tot 21.00 uur en Mons tot 20.00 uur.)
Meer informatie: www.lago.be

Plopsaqua de Panne
Doordat vele mensen dringend op zoek zijn naar afkoeling, besliste Plopsaqua De Panne, het waterpark gelegen naast Plopsaland De Panne, om morgen uitzonderlijk tot 1 uur ’s nachts open te blijven. “Met de warmste dagen van het jaar willen we iedereen de kans geven om af te koelen. Plopsaqua openhouden tot ’s nachts leek ons de leukste oplossing!”, stelt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.
Plopsaqua blijft morgen de hele dag doorlopend open tot 1 uur ’s nachts. Bezoekers die vrijdagavond komen verfrissen, genieten vanaf 20 uur allen van kindertarief en kunnen er zwemmen aan € 10,99 i.p.v. € 19,99.
Meer informatie en online tickets: www.plopsaqua.be

Plopsa Update 27 juni:
Naar aanleiding van de hittegolf kondigde Plopsaqua De Panne voor het eerst nachtzwemmen aan tot 1u ’s nachts. Maar liefst 3.500 mensen kwamen vandaag zwemmen en afkoelen, goed voor een nieuw bezoekersrecord. Het initiatief werd massaal gedeeld op social media en héél wat mensen wilden gebruik maken van het speciale, voordelige avondticket.

Beekse Bergen (update 16.00 uur)
Op deze allerwarmste dag tot nu toe (vrijdag 27 juli) krijgen gasten van Safari Resort beekse Bergen de mogelijkheid om tot 03:00 uur ’s nachts af te koelen in (indoor) zwemparadijs Maji Springs. Safari Resort Beekse Bergen wordt hoog gewaardeerd,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *