Tot nu toe 70 aanmeldingen voor RECRON-ondersteund ElkePlek.nl

Afgelopen vrijdag liep de deadline af voor recreatiebedrijven om zich aan te melden bij ElkePlek.nl tegen het speciale-aanbieding-tarief; te weten 3 jaar lang een extra lage fee. Dat heeft tot nu toe ruim 70 reacties opgeleverd. In een eerder stadium werd de ondergrens van 200 deelnemers genoemd om het project van start te laten gaan.

elkeplek.nlEen van de initiatiefnemers, Jeroen Wilhelm, blikt optimistisch vooruit: “We zijn er nog niet, en in principe kunnen bedrijven zich aanmelden tot 31 januari 2014. Dat was bij aanvang al zo bepaald. Omdat we zo laat begonnen zijn met het werven van deelnemers – we wilden eerst een volledig akkoord en ondersteuning van alle bestuurlijke organen binnen RECRON – gaan we nu in overleg met RECRON om ondernemers/leden ook nog in januari de kans te bieden om een Elke Plek Strippenkaart te kopen. Of we dat gaan doen/nodig is, wordt later deze week bekend.”

De ruim 70 bedrijven in drie weken tijd wordt door de initiatiefnemers gezien als een heel goed resultaat. Wilhelm: “Morgen staan we in Zeeland voor een grote groep. Daarnaast zijn we in gesprek met een aantal grote ketens en samenwerkingsverbanden die misschien wel in 1 klap onze doelstellingen dit jaar nog kunnen waarmaken.”

Over elkeplek.nl
Elkeplek.nl is een nieuw marketinginitiatief, ondersteund door de RECRON, en bedoeld om de distributie en marketing van recreatieve producten zoveel mogelijk in eigen hand te houden. (en de provisies laag). Initiatiefnemers zijn Jan ten Hoor en Jeroen Wilhelm. De techniek van de website is gebaseerd op de Footzy-website die enige tijd heeft gefunctioneerd als centraal boekingsplatform onder de regie van de RECRON.

Meer informatie en aanmelden: www.elkeplek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *