Nieuw marketing-initiatief voor branchebreed boekingsplatform

Jan ten Hoor en Jeroen Wilhelm organiseren de komende weken een roadshow om een nieuw boekingsplatform te lanceren. Ze maken daarbij gebruik van de techniek uit de website Footzy.nl, waar voorheen alleen RECRON leden bij aangesloten waren. Aan het nieuwe boekingsplatform kunnen ook niet-RECRON leden deelnemen. Ten Hoor: “We kiezen voor het Funda model; ooit in de makelaarswereld opgezet door NVM makelaars, maar later opengesteld voor de hele branche.”

Roadshow
Er moeten minimaal 200 bedrijven deelnemen om het platform mogelijk te maken. Via een roadshow worden de plannen gepresenteerd. RECRON-leden kunnen zich via hun branchemanager aanmelden.  Hierbij het overzicht:

  • 27-nov-13 – Noord-Brabant – woensdag – 11.00 uur – De Achterste Hoef, Troprijt 10, Bladel
  • 28-nov-13- Zuid-Limburg – donderdag – 15.00 uur – Hotel Ons Krijtland, Julianastraat 22, Epen
  • 28-nov-13 – Noord-Limburg – donderdag – 19.00 uur – Camping Beringerzand, Heide 5, Panningen
  • 3-dec-13 – Gelderland – dinsdag – 12.00 uur – Het Veluws Hof, De Krimweg 154, Hoenderloo

Samenwerking met RECRON
Ten Hoor en Wilhelm werken vanuit een nieuwe organisatie; Recreatie Nederland BV. Die ontwikkelt het nieuwe platform en heeft met RECRON duidelijke contractuele afspraken gemaakt. RECRON loopt geen financieel risico, maar profiteert wel indien het platform succesvol wordt. Hetzelfde geldt voor de leden. Een nadere uitleg over de samenwerking is te vinden op de website van de RECRON

Meer informatie: www.recron.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *