Zoover presenteert iPad-app: Hoe leuk is Nederland

Ik heb zin om iets leuks te doen, maar wat? In de categorie: ‘Een avondje steengrillen kan altijd nog’ ontwikkelde Zoover een speciale en gratis iPad-app genaamd: Hoe leuk is NL. Een  bonte verzameling van bijzondere tips in Nederland, speciaal geselecteerd op de criteria: iets anders dan normaal, kleinschalig en vooral heel leuk om te doen. Zoover start met 119 tips en zal de voorraad regelmatig aanvullen.

het accommodatiescherm

Link naar de app: www.hoeleukis.nl

Nederland zit boordevol leuke activiteiten en mooie en bijzondere plekken om te zien.  Maar je moet ze wel even ontdekken. En dat laatste is lastig, want: kom er maar eens op en waar haal je de inspiratie vandaan?

Steeds weer een nieuw rondje Nederland
De iPad-app “Hoe leuk is NL” start met 119 tips, verdeeld over 12 provincies en zal regelmatig geüpdate worden met een nieuw rondje tips in Nederland. Zodat je steeds Nederland opnieuw ontdekt. In de app vind je door de redactie geselecteerde tips. Van stad tot provincie, voor de winter, zomer, lente en herfst. Met: bijzondere theehuizen, spannende ijsmakers, Amerikaanse taferelen, vintage winkels, fietsgrotten, yoga aan zee, een workshop boksen, stadswandelingen met ex-verslaafden, blote voetenpaden en grappige stripclubs. Of wat dacht je van ezeltje rijden of zelf je mooiste boeket plukken?

Goeie content, technisch slim en vooral snel
iPad-ontwikkelaar Touchwonders, Zoover en Netstar Productions ontwikkelden samen Hoe leuk is Nederland. Met design, navigatie en content als belangrijke speerpunten. De app heeft een hoog inspiratiegehalte, een strenge redactie, een grote beeld- en videoselectie en is voorzien van een technisch hoogstaande navigatie waardoor gebruikers makkelijk en snel de leukste tips voorgeschoteld krijgen. Selecties kunnen o.a. gemaakt worden op thema, doelgroep en provincie.

Het leuke is: aan iedereen is gedacht. Van kinderen tot ouderen, van studenten tot vriendinnenclubjes.

De iPad-app is gratis te downloaden in de App Store: http://itunes.apple.com/nl/app/hoe-leuk-is-nl/id546320170?mt=8&affId=2024626&ign-mpt=uo%3D4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *