Overzicht van Nederlandse en Belgische vakantiewoningen op Pretwerk.nl

De markt voor vakantiewoningen in Nederland en België is volop in ontwikkeling. Recent verscheen een rapport van de NVM waarin een recordaantal transacties in 2020 werd vermeld. in samenwerking met de Second Home beurs publiceren we op Pretwerk.nl een overzicht van vakantiewoningen te koop in Nederland en België.

screenshot van de pagina ‘vakantiewoningen te koop’

Dit overzicht is te bereiken via het menu op ons tabblad ‘Insight’ (achtergronden in de recreatiesector). Ondanks de zeer gretige markt, heeft de Second Home beurs bij de start van onze samenwerking al 368 vakantiehuizen in het overzicht staan; vooral vanuit Nederland.

Het is geen totaaloverzicht van de Nederlandse en Belgisch markt. Enkele grote ketens ontbreken in dit overzicht. De vraag naar vakantiehuizen is dermate groot dat diverse aanbieders er voor kiezen om de verkoop volledig via hun eigen kanalen te realiseren. Een meerwaarde van dit overzicht voor ondernemers en ontwikkelaars is dat zij een indicatie krijgen in welke (prijs)segmenten het aanbod het grootst – en het krapst – is.

Bekijk het overzicht op: www.pretwerk.nl/aanbod-vakantiewoningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *