Keukenhof bekroond als Remarkable Venue van het Jaar tijdens Tiqets awardshow

Vorige week werd tijdens een feestelijk evenement op het hoofdkantoor van Tiqets in Amsterdam de crème de la crème van de toeristische sector geëerd. De Remarkable Venue Awards 2024 (RVA’s) hebben de meest indrukwekkende musea, attracties en ervaringen van het jaar bekroond. Tijdens deze spannende avond werd Keukenhof uitgeroepen tot de Remarkable Venue van het Jaar. 

Keukenhof

De grote winnaar: Keukenhof

Keukenhof, bekend om zijn uitgestrekte en kleurrijke bloemenvelden, heeft niet alleen de categorie Best Landmark gewonnen, maar werd ook verkozen tot Remarkable Venue van het Jaar. Deze prestigieuze titel is toegekend door een intern panel van Tiqets-experts en onderstreept Keukenhof’s belangrijke rol als internationale trekpleister.

Keukenhof is een iconische locatie die jaarlijks miljoenen bezoekers weet te betoveren met zijn adembenemende bloemenpracht. De keuze om Keukenhof te bekronen als Remarkable Venue van het Jaar is gebaseerd op meer dan alleen zijn populariteit; het is een combinatie van uitmuntende klantbeoordelingen, de sterke online betrokkenheid en de constante groei die deze plek ieder jaar doormaakt. Daarnaast vieren ze dit jaar hun 75-jarig jubileum, wat dit jaar extra speciaal maakt,” aldus Laurens Leurink, CEO van Tiqets

Bianca Hillebrand, Sales Medewerker van Keukenhof reageerde: “We zijn super trots op deze prijzen voor Best Landmark en Most Remarkable Venue. Onze samenwerking met Tiqets heeft echt bijgedragen aan onze groei, omdat hun flexibiliteit en openheid voor nieuwe ideeën ons hebben geholpen om nog meer bezoekers van over de hele wereld te bereiken. Bedankt, Tiqets, voor jullie voortdurende steun en voor het erkennen van Keukenhof met deze geweldige prijzen!”

Laurens Leurink (CEO Tiqets) met Bianca Hillebrand van Keukenhof

Overige winnaars

De avond bracht ook andere indrukwekkende winnaars naar voren, waaronder het Van Gogh Museum, dat de award voor Best Museum in ontvangst mocht nemen. De genomineerden zijn geselecteerd op basis van miljoenen klantbeoordelingen, wat hun uitmuntendheid in service en ervaring benadrukt. De winnaars zijn uiteindelijk gekozen door stemmen van het publiek.

De volledige lijst van winnaars in Nederland is als volgt:

  • Best Museum: Van Gogh Museum
  • Best Family Experience: ARTIS
  • Best Landmark: Keukenhof
  • Best Activity: Dagtrip vanuit Amsterdam naar Keukenhof, incl. bezoek aan tulpenboerderij
  • Best Hidden Gem: WONDR Experience

Een avond van vieringen en netwerken

Laurens Leurink lichtte tijdens het evenement toe: “Deze avond is een viering van de uitmuntende locaties die het hele jaar door onvergetelijke ervaringen bieden. We zijn trots op alle genomineerden en winnaars, die stuk voor stuk een belangrijke bijdrage leveren aan de toeristische sector in ons land.”

Met de Remarkable Venue Awards zet Tiqets de locaties in de schijnwerpers die hun bezoekers keer op keer weten te verrassen. Het evenement in Amsterdam bood ook een uitstekende gelegenheid voor netwerken en het versterken van relaties binnen de sector.

Meer informatie: Tiqets.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *