Inspiratiemiddag over bier en toerisme

Op dinsdag 5 maart organiseert de hogeschool West Vlaanderen een inspiratienamiddag over bier en toerisme, onder de titel: “Toerisme van ’t vat” Diverse sprekers willen je inspireren en stimuleren om nieuwe mogelijkheden te verkennen voor toeristische productontwikkeling op basis van bier.

belgisch bierToerisme Vlaanderen lanceerde baanbrekend vakmanschap als merkverhaal voor de bestemming Vlaanderen. Dat baanbrekend vakmanschap is alvast onmiskenbaar aanwezig in de biertraditie. Streekbieren, grote en kleine brouwerijen: ze bieden tal van mogelijkheden om beleving en authenticiteit, dé kritische succesfactoren bij toeristische productontwikkeling, binnen te brengen in het toeristisch aanbod van Vlaanderen.

De organisatoren zijn ervan overtuigd dat heel wat potentieel nog onbenut blijft; “Een kwalitatief en origineel aanbod op het vlak van biertoerisme komt niet enkel de toeristische aantrekkingskracht van de verschillende steden en gemeenten ten goede, maar zal ook onze internationale reputatie van baanbrekend vakmanschap mee ondersteunen en versterken.”

Meer informatie: www.howest.be/toerismevantvat/Default.aspx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *