Goed voorbereid naar de recreatievakbeurs Gorinchem

De recreatievakbeurs in Gorinchem, van 29 november t/m 2 december, trapt ook dit jaar weer af met een grootschalige netwerklunch. Wilt u weten welke bedrijven u kunt verwachten op de beurs, dan het beursmagazine nu al online in te kijken. Zo kunt u uw beursbezoek goed voorbereiden.

klik hier voor de online versie

Deze vakbeurs wordt dit jaar alweer voor de zevende keer georganiseerd. Ruim hondervijfenzeventig exposanten tonen in Evenementenhal Gorinchem hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Alles op het gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte wordt tijdens deze vakbeurs getoond. Van leveranciers van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Met de laagdrempeligheid onderscheidt Recreatie Vakbeurs Gorinchem zich van andere vakbeurzen. Klik rechts op het beursboekje voor de online versie met daarin o.a. de deelnemende bedrijven

Netwerklunch
De laatste berichten van de netwerklunch, die wordt georganiseerd op 29 november; er zijn bijna 400 ondernemers die zich inmiddels hebben ingeschreven, en het wordt ongetwijfeld een bijzonder boeiend spektakel, waarin enkele topondernemers uit de branche hun visie met u willen delen. In het middagprogramma wordt een discussie gehouden over de rol van kortingen, veilingen en andere prijsacties in de recreatiebranche.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *