Prijsdumping accommodaties in de eerste twee weken van januari

Tijdens de Hotelweek 2013 kunnen gasten ‘voor een prikkie’  logeren in vier- en vijf sterrenhotels. Aan het evenement doet een recordaantal van ruim 230 hotels mee in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Voor de gasten is het natuurlijk een leuk buitenkansje, en de deelnemende hotels hebben ongetwijfeld hun redenen om mee te doen; al is het maar omdat niet-deelname aan deze week, waarschijnlijk een extreem lage bezetting oplevert.

Buitenkansje voor gasten
In een tijd van economische recessie biedt de HotelWeek mensen de kans om voor weinig geld te overnachten in exclusieve hotels waarvan de kamerprijs normaliter boven hun budget ligt. Aan het evenement doen beroemde hotels mee als het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen, het Stanhope Hotel in Brussel, het Bilderberg kasteel in Vaals of het Château de Montvillargenne in Chantilly, het grootste kasteelhotel in Frankrijk. Daarnaast grijpen zowat alle bekende hotelketens het evenement aan om zich te presenteren tijdens de traditioneel stille periode aan het begin van het jaar.

Upselling
Het principe van de HotelWeek is simpel: Van 6 tot 13 november kunnen deelnemers een hotel boeken voor de periode 1 tot en met 13 januari 2013. Voor een overnachting in een 4 sterren hotel betalen ze 25 euro inclusief ontbijt, voor een kamer met ontbijt in een 5 sterren hotel 35 euro. Ze kunnen één tot vijf nachten boeken.
Binnen het concept is wel upselling mogelijk. Voor het dubbele bedrag kunnen gasten bijvoorbeeld een VIP-arrangement boeken met uitzicht op zee, een driegangen-diner, casinokaartjes of wellnessbehandeling.

Meer informatie: www.hotelweek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *