Bijzondere pop-up overnachtingen Hellevoetsluis tijdens open monumentendag

Evenementen zoals Open Monumentendag zorgen vaak voor nieuwe creatieve ideeen. Tijdens de Open Monumentendag Hellevoetsluis wordt dit jaar voor het eerst de unieke belevenis ‘Wild op de Wallen’ georganiseerd. In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 september kan er woren overnacht op een aantal heel bijzondere plekken….

Dichter bij het verleden kan je niet komen, bivakkeer in een bunker en luister naar de spannende verhalen van de soldaten in Kazerne Haerlem. Of zoek een plekje op het terrein van het Droogdok Jan Blanken en sla je tent op en staar naar de sterren. Betreedt de scheepsvertrekken van de bemanning en slaap op bijzonder maritiem erfgoed zoals de AMS Bernisse of op één van de andere bijzondere plekken waar je normaal nooit mag overnachten!

Exclusief overnachten
Ruim dertig overnachtingsplaatsen zijn exclusief gerealiseerd voor dit evenement en zijn te boeken tegen een aantrekkelijk tarief. Per locatie zijn maar een paar plekken beschikbaar. De overnachtingen zijn omlijst met heel veel leuke activiteiten, zoals een vleermuizenexpeditie en een spannend verhaal voor het slapengaan. Ook zijn er dat weekeinde vele leuke activiteiten in Hellevoetsluis die naadloos aansluiten bij het activiteitenprogramma van Wild op de Wallen.

Hellevoetsluis origineel op de kaart
Met Wild op de Wallen wil de organisatie, die volledig bestaat uit vrijwilligers, Hellevoetsluis op een originele manier op de kaart zetten. Wild op de Wallen is een initiatief van diverse cultuurhistorische organisaties en toeristisch-recreatieve bedrijven in Hellevoetsluis, de gemeente Hellevoetsluis en de Marketingorganisatie OP Voorne-Putten. Eerder dit jaar won het initiatief de Blikopener Award Top Voorne-Putten.

Meer informatie: www.wildopdewallen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *