Wunderland Kalkar opent nieuwe seizoen met nieuw themagebied

Op 23 maart 2024 opent themapark Wunderland Kalkar (net over de grens bij Arnhem) opnieuw de deuren voor het nieuwe seizoen. Dit keer met een flinke uitbreiding: het nieuwe themagebied ‘Kernie’s Dorf’. Dit Wunderland Kalkar-themagebied is het resultaat van de avonturen van de mascottes Kernie en Kerna, die besloten hun eigen dorp in Wunderland Kalkar te bouwen.

© Wunderland Kalkar

Zie ook: Utrechts bedrijf De Fabrique Holding neemt Duits pretpark Wunderland Kalkar over (augustus 2022)

Nieuw dorp vol avonturen

Op een mooie dag besluiten Kernie en Kerna hun eigen dorp te bouwen in het wonderland Kalkar. Nu kunnen al haar vrienden haar bezoeken! De twee zetten niet alleen een prachtige klokkentoren neer, maar openden ook een winkel. Terwijl de klokkentoren de tijd aangeeft voor talloze avonturen, biedt de winkel vrolijke souvenirs om alle ervaringen te herinneren. Er is ook een geweldige speeltuin in het dorp waar veel werk aan is besteed. De enorme speeltuin Villa Lustigheim. Dit alles nodigt vrienden uit om rond te rennen.

Ontdek Kernie’s Dorf tijdens het openingsweekend

Nu Kernie’s Dorf klaar is, kan iedereen, groot en klein, welkom worden geheten op een feestje! Daarom kunnen alle vrienden van Kernie en Kerna op zaterdag 23 en zondag 24 maart hun nieuwe dorp bewonderen. Het oranje echtpaar heeft als beloning voor alle kinderen een spannende speurtocht met certificaat voorbereid.

© Wunderland Kalkar

Paaspret

Met Pasen is het attractiepark zoals altijd geopend en kunnen de kinderen avonturen beleven met Kernie, Kerna en de Paashaas. Met zijn drieën hebben ze overal in het park chocolade-eieren verstopt. Zullen de kinderen het gouden ei vinden? De winnaar ontvangt naast de gevonden chocolade-eieren een verrassingsprijs.

In Wunderland Kalkar worden herinneringen samen gecreëerd. Naast het nieuwe themagebied zijn er nog steeds frietjes, ijs, frisdrank, koffie en thee en ruim 30 attracties. Er is voor iedereen iets spannends te beleven in dit unieke themapark. Zo bevindt zich in de voormalige koeltoren van de oude kerncentrale een verticale schommel van 58 meter hoog. En met attracties als een kartbaan, een carrousel en een wildwaterbaan is er volop vermaak te beleven.

Meer informatie op: Wunderlandkalkar.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *