Verkeerspark Assen in eindfase voor overname

Verkeerspark Assen verkeert in de eindfase van onderhandelingen voor een overname. Naar verwachting gaat het park in juni 2014 over in andere handen. Wie het park gaat overnemen, wordt nog geheim gehouden. Op de website faillissementsdossier verdedigt ondernemer Herman Jasper zich tegen de geruchten dat het park bijna failliet zou zijn: “Dat is een fabeltje. Van een faillissement is helemaal geen sprake. We staan juist in pole position!”

verkeerspark assenDe overname volgt na een roerige periode. Jasper ondervond de afgelopen twee jaar veel tegenwerking vanuit de regionale politiek bij de plannen voor een upgrade van het park. Die plannen liggen klaar, maar moeten nu door de opvolger worden uitgevoerd. Het nieuwe plan voorziet in een slechtweeraccommodatie, modernisering van de huidige attracties en nieuwe attracties waarmee ook oudere kinderen worden aangesproken.

Verkeerspark Assen werd opgericht in 1956. Attracties zijn o.a. de trapauto’s op het verkeersplein, kinder-karts,
jeeps, bootjes, een stoomtrein, de monorail en het megaspeelkasteel. Het park is gelegen naast het TT Circuit in Assen, waar op dit moment ook de nodige ontwikkelingen plaatsvinden rondom de toeristisch recreatieve zone

Meer informatie:
www.verkeersparkassen.nl
www.faillissementsdossier.nl (hele interview met Herman Jasper)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *