Skibaan in Rucphen wordt verlengd

De 160 meter lange skibaan van SkiDome in Rucphen wordt met 100 tot 150 meter verlengd. Directeur Nicky Broos kwam zelf tot de conclusie dat een langere skibaan zorgt voor méér wintersportgevoel.

Broos is eigenaar van twee Skidômes. Eén in Rucphen met vier pistes waarvan de langste 150 meter is, en één in Terneuzen met twee pistes waarvan de langste 220 meter is. Dat vershil van zeventig meter was voor de ondernemer én fervent skiër een belangrijk onderdeel in de beleving: “Wanneer ik in Terneuzen ski, ervaar ik het gevoel van wintersport. De rode randjes langs mijn oren, de druppel aan mijn neus, het gevoel van climax wanneer je de piste afglijdt. Toen ik voor mezelf toe moest geven dat ik liever in Terneuzen ski dan in Rucphen, toen wist ik dat er iets moest gebeuren.”

Met de verlenging mikt SkiDome vooral op de voorkeur van de echt ervaren wintersporter. Broos: “Die verveelt zich hier te snel. En dat is wel de groep die door het hele jaar heen ons bedrijf bezoekt en waar wij ons bestaansrecht aan te danken hebben.”

Naast de impuls die wordt verkregen door de verlenging van de Skibaan, verwacht de organisatie ook méér bezoekers uit het nieuwe bungalowpark dat naast de skihal wordt ontwikkeld en het fietscentrum Wielerwereld, waarmee de regio nog attractiever wordt.

Meer informatie: www.skidome.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *