Nieuwe grote atractie in Moviepark Germany getoond aan de pers

Movie Park Germany, op 100 km rijden vanaf Arnhem, heeft een nieuwe attractie gepresenteerd aan de pers: The Lost Temple. De unieke attractie neemt bezoekers daarvoor mee op een adembenemende, 15 minuten durende reis door de prehistorie. Er is volop beweging in de Duitse attractiemarkt consteerden we al eerder in een artikel op deze website. Inmiddels is de grote attractie Arthur en de Minimoys in Europa-Park ook officieel geopend. 

PK The Lost TempleVan idee tot première
Een goede elf maanden zijn verstreken sinds het eerste idee voor “The Lost Temple” ontstond. Samen met de partnerbedrijven ontwikkelden Dekkers en zijn team het concept, een spannende verhaallijn rondom archeoloog Dr. Jeffrey Carter, en creëerden zij een nieuwe wereld in de voormalige Movie Magic-hallen. De directeur hechtte bijzonder veel belang aan het ontwerp van de afzonderlijke ruimten: “We zijn met bijzonder veel aandacht voor de details te werk gegaan, om een totaalbeleving te creëren die de bezoekers vanaf het begin fascineert. Het is immers het totale samenspel van geschiedenis en de rit in de expeditiebussen, dat ervoor zorgt dat ‘The Lost Temple’ zo uniek is”, aldus Dekkers.

Ook met de zogenoemde “Immersive Tunnel” begaf de Movie Park directeur zich op nieuw terrein. Er werden gespecialiseerde bedrijven uit Engeland en de Verenigde Staten ingehuurd om de wand met een 46 meter lang en 5 meter hoog 360-graden scherm, te installeren en een speciaal voor de attractie bedoelde nieuwe film te produceren. Bovendien wijst Dekkers op de speciaal ontwikkelde 3-D brillen, die zich aan de bewegingen van de bezoekers aanpassen en daardoor de perfecte illusie oproepen.
Wie straks op expeditie wil gaan in “The Lost Temple” moet minstens een meter lang zijn. Vanaf 1,30 meter mogen kinderen ook zonder begeleiding van een volwassene “The Lost Temple” verkennen.

Digitale technieken
Op de website van Inpark magazine staat een interessant artikel over de digitale technieken die zijn gebruikt door Super78. Belangrijke vernieuwing in hun aanpak is dat zij de 3D technieken tegen aanzienlijk lagere kosten wisten te realiseren. Er zijn 7 preshow ruimtes en een lift-ervaring verwerkt in de attractie. lees het hele verhaal op: Inpark Magazine

Meer informatie: www.movieparkgermany.de/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *