Camping DiscoveryCard geeft voordeel op campings én attracties

In het najaar wordt de Camping DiscoveryCard geïntroduceerd tijdens de Demo-Dagen op Papendal. Zowel voor ondernemers als recreanten biedt de kaart voordelen die andere voordeelkaarten nog niet bezaten; Ondernemers krijgen een dashbord waarmee ze zelf direct hun aanbod kunnen bepalen. De consument krijgt, naast voordeel op het verblijf, ook mogelijkheden om dagattracties te boeken en een eigen programma samen te stellen.

Voordeel voor de recreatieondernemer
Naast de standaardkorting in voor- en naseizoen is het mogelijk om het hele jaar door arrangementen aan te bieden. De techniek achter deze Camping DiscoveryCard bestaat uit een CMS platform waar de recreatieondernemer zelf zijn ‘aanbiedingen’ kan plaatsen. Er zit zelfs een webshop in waar hij ook zijn souvenirs en overige artikelen online kan aanbieden. Ook een eigen kadokaart behoort tot de opties.

De consument boekt inmiddels al zo’n 70% van de uitjes en vakanties via internet. Vandaar dat recreatieondernemers die gebruik maken van dit platform training krijgen in online marketing & sales en worden ondersteund bij de samenstelling van arrangementen en promoties. Aanbiedingen worden ondermeer verspreid via e-mail marketing en social-media (w.o. facebook en twitter). Met dit platform is de ondernemer niet meer afhankelijkheid van kortingsites of tussenpersonen en krijgt men de regie weer in eigen handen. De kaarten worden helemaal gepersonaliseerd in de look and feel van de camping, en zijn met een pasfoto ook uitermate geschikt als MemberCard (vaste klantenkaarten).

Voordeel voor de recreant
De consument kan de Camping DiscoveryCard eenvoudig via internet bestellen of er een kopen bij de receptie van de camping. Via de website www.CampingDiscoveryCard.nl of www.HetLeuksteDagjeUit.nl kan een reservering en/of arrangement worden geboekt. De Camping DiscoveryCard kan zelfs in veel gevallen ook gekoppeld worden aan de slagboom of wasserette. Zo heeft de gast met deze kaart ook de sleutels in handen van diverse voorzieningen op het recreatiebedrijf. De ondernemer kan op de kaart ook nog een speciale verassing namens het gastbedrijf hebben gezet.

Naast de aanbieding van de camping kunnen de gasten ook gebruik maken van aanbiedingen bij tientallen dag- attracties, musea en evenementen door het hele land. Zij krijgen het generieke aanbod van www.HetLeuksteDagjeUit.nl er gratis bij. Op langere termijn willen wij deze CampingDiscoveryCard koppelen aan de meeste gangbare reserveringssystemen voor campings en bungalowparken.

De Camping DiscoveryCard is een initiatief van Pleisureworld, dat deze zomer ook het platform ‘Het Leukste Dagje Uit’ introduceert. De kaart is o.a. gericht op retail, horeca, dag-  en verblijfsrecreatie. Bedrijven kunnen zich tijdens de Demo-Dagen op 3, 4 en 5 oktober aanmelden voor deelname in het Paviljoen van Pleisureworld.

Meer informatie verschijnt t.z.t. op www.pleisureworld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *