Activiteiten van Plopsa in De Panne krijgen een nieuwe merknaam: Plopsaland Resort

Plopsa herpositioneert haar hospitalityaanbod met verschillende naamsveranderingen. Deze veranderingen komen verder uit de evolutie waarbij site De Panne steeds meer als een resort wordt aanzien waar gasten een totaalbeleving kunnen ervaren. Bezoekers kunnen in het Plopsaland Resort een accommodatie boeken, in combinatie met een bezoek aan het themapark Plopsaland De Panne, het waterpark Plopsaqua De Panne en het Studio 100 Theater De Panne.

Duidelijke positionering

Alle Plopsa-accommodaties in De Panne komen, samen met het themapark, het waterpark en het Studio 100 Theater De Panne, terecht onder de noemer ‘Plopsaland Resort’. De accommodaties worden verder onderverdeeld in vier categorieën, waarbij iedere accommodatie zich richt naar een specifieke doelgroep en prijscategorie:

  • Plopsaland Theater Hotel: Een viersterrenhotel met 92 theaterkamers en 25 (thema)suites dat zich voornamelijk richt tot families tot 6 personen en bezoekers van het Studio 100 Theater De Panne.
  • Plopsaland Village: Een gezellig dorp bestaande uit 55 villa’s, ideaal voor families en vriendengroepen tot 12 personen.
  • Plopsaland Studio 100 Chalets: Een aanbod van 21 themachalets waarbij de echte Studio 100 fans volledig worden ondergedompeld in de wereld van hun favoriete Studio 100-figuur.
  • Plopsaland Base Camp: Een camping die perfect dient als uitvalsbasis voor gasten die met hun eigen tent/mobilhome de omgeving wensen te verkennen.

Een eigen Pretwerk.nl observatie: “Plopsaland Resort laat op haar website en in de promotie-uitingen ook duidelijk blijken dat het een resort is aan de Belgische Kust, waarmee ook het achterland wordt ingezet als verkoopargument.”

Filosofie

“De benaming ‘Plopsaland Resort’ en de nieuwe namen van de verschillende accommodaties kwamen logischerwijs tot stand omdat dit duidelijk aangeeft dat alle faciliteiten zich rondom Plopsaland De Panne bevinden. Het onderstreept dat alle Plopsa-accommodaties deel uitmaken van het Plopsaland Resort en dat, in de toekomst, ook alles vanuit deze resort benadering zal bekeken worden. Bovendien geven de nieuwe namen ook beter weer waar iedere accommodatie nu precies voor staat.”

Xavier Verellen, Marketing & Sales Director Plopsa

Aanvulling op uitgebreid all weather aanbod

Met het Plopsaland Resort wordt niet alleen sterk ingezet op beleving – met meer shows en magische ontmoetingen – maar ook op een all weather ervaring. Zo kunnen bezoekers, ongeacht het slechte weer, toch hun gading vinden in het Studio 100 Theater De Panne én in de twee indoorzones Mayaland Indoor en Circus Bumba.

Bron en meer informatie: www.plopsa.be/nl/resort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *