Hoe trekken de regio’s in Nederland mensen naar zich toe?

Provincies, gemeentes, VVV’s, City Marketing, ondernemers en geinteresseerde in recreatie en toerisme verzamelen zich op donderdag 12 oktober in Aviodrome Lelystad voor de Vakdag ‘Zet je regio op de kaart’. Deze dag staat in het teken van inspiratie van succesvolle campagnes en projecten op het gebied van regiopromotie. Het evenement biedt een schat aan nieuwe kennis en er wordt rekening gehouden met voldoende netwerkmogelijkheden.

Presentaties, workshops en netwerkmogelijkheden
De gehele dag zullen er sprekers hun ervaringen en ideen presenteren en worden er diverse workshops gehouden. Het volledige programma is hier te vinden. Uiteraard zijn er naast de presentaties en workshops ruimtes om met elkaar in gesprek te gaan over uiteenlopende onderwerpen voor nieuwe initatieven of wellicht wel mogelijke samenwerkingen.

Lelystad in vogelvlucht
Gemeente Lelystad, een van de uitstekende partners van deze dag, heeft voor de Vakdag op 12 oktober de bijzondere locatie Aviodrome aangeboden.Tot 13.30 uur krijg u zelfs de gelegenheid om uw visitekaartje af te geven bij de hospitality stand van Gemeente Lelystad. Om 13.35 uur zal de heer Ed Rentenaar, Wethouder Toerisme van de gemeente Lelystad, drie winnaars bekend maken die samen met hem om 14.30 een helikoptervlucht mogen maken om in vogelvlucht Lelystad te ontdekken!

Aanmelden als bezoeker of standhouder
Meld je aan als bezoeker of inspireer anderen door je als standhouder aan te melden. Op het innovatieplein krijgen standhouders namelijk de kans hun expertise of product te delen met alle bezoekers.

Meer informatie:
www.zetjeregioopdekaart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *