Op 7 en 8 oktober 2020 wordt de Welt der Freizeit (German Leisure Exhibition), samen met het Congres 'Het leukste dagje uit over de grens', voor de tweede keer georganiseerd.

Op 7 en 8 oktober 2020 wordt de Welt der Freizeit (German Leisure Exhibition), samen met het Congres 'Het leukste dagje uit over de grens', voor de tweede keer georganiseerd.

De gecombineerde Nederland/duitse leisurebeurs vind plaats op een unieke locatie; beurs- en congrescentrum Messe Kalkar. Hier presenteren binnen- en buitenlandse partijen hun nieuwste concepten, producten en diensten in de recreatiesector. (onderstaande beelden van editie 2019)

Over Welt der Freizeit  

De Welt der Freizeit is als nieuwe internationale vakbeurs onderscheidend door haar interactieve karakter en de vele demonstraties, zoals virtual reality. De beurs trekt bezoekers uit het brede veld van de leisuresector, maar ook voor partijen uit de zorg- en retailsector, gemeenten en vastgoed zal de beurs veel te bieden hebben. De hoofdpijler is attracties, met als subonderwerpen spelen, slapen en zwemrecreatie. Verder worden belevingen, trends, innovaties en zonnige vooruitzichten op de gehele branche voor u gepresenteerd op 7 en 8 oktober.

Het leukste dagje uit over de grens

Tijdens de beurs zal ook de tweede editie van het Congres 'Het leukste dagje uit over de grens' gehouden worden. Meld u op de website www.weltderfreizeit.de/nl/ aan voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte gehouden te worden! Het Congres is tot stand gekomen door een samenwerking met Messe Kalkar en PleisureworldNRIT.

Netwerken en overnachten

Naast de vele producten en diensten is er volop gelegenheid tot netwerken en deelname aan leisureactiviteiten tijdens en na de beurs. Overnachten is ook geen probleem, het grootschalige en indrukwekkende hotelcomplex biedt u de mogelijkheid om uw beursbezoek te koppelen aan een zorgeloze overnachting.