Vergeleken met de uitbreiding van het Tikibad (buiten) in 2019, zijn de investeringen van Duinrell in 2020 wat bescheidener van aard. In 2020 wordt er o.a. geïnvesteerd in privé sanitair voor de camping en verdubbeling van de indoor speeltuin Ricks Fun Factory.

Vergeleken met de uitbreiding van het Tikibad (buiten) in 2019, zijn de investeringen van Duinrell in 2020 wat bescheidener van aard. In 2020 wordt er o.a. geïnvesteerd in privé sanitair voor de camping en verdubbeling van de indoor speeltuin Ricks Fun Factory.

Een overzicht van de investeringen in 2020...

Nieuwe entree met ereplaats voor Duinrell-icoon

Rick de Kikker, de eerste 20 jaren nog zonder naam, is al meer dan 40 jaar het icoon van Duinrell. Met het 85-jarig bestaan van Duinrell krijgt Rick de Kikker daarom een speciale plek.  De weg vanaf de kassa naar de Duinrell-attracties wordt geheel vernieuwd met een nieuwe entree met plein waar het Duinrell-icoon, als bronzen beeld, centraal zal staan.

Upgrade en herindeling camping

Het is een trend dat een grote groep kampeerders behoefte heeft aan meer comfort en luxe. Duinrell speelt in op deze kampeertrend door het Beukenveld een totale upgrade te geven en voorziet hiermee dertig kampeerplekken van privé-sanitair. Bovendien komen er nieuwe 6-persoons lodgetenten en komen er op diverse kampeervelden nieuwe waterpunten en stroompunten met meer vermogen.

Rick’s Fun Factory wordt twee keer zo groot

Indoor speeltuin Rick’s  Fun Factory is al zo’n 20 jaar een favoriete plek waar kinderen eindeloos kunnen kruipen, sluipen, springen en klauteren in een overdekt speelparadijs. Met het 85 jarig jubileum wordt Rick’s Fun Factory twee keer zo groot met nog meer indoorspeeltoestellen en extra zitplekken voor ouders.

Bumperfrogs: nieuwe plek en attractie

Door de uitbreiding van Rick’s Fun Factory wordt de naastgelegen attractie de Bumperfrogs verplaatst naar een nieuwe locatie naast de Mad Mill. De attractie wordt bovendien geheel vernieuwd.

Vernieuwing restaurant La Place de Schaapskooi

Restaurant de Schaapskooi, voorheen de schapenboerderij van het landgoed, is een stukje historie op Duinrell. Met de opening in 1935 was dit het allereerste restaurant op Duinrell. Het restaurant krijgt in 2020 een compleet nieuw interieur en indeling met behoud van de historische boerderijsfeer.

Nieuw: taxistandplaats

Duinrell ontvangt jaarlijks vele internationale verblijfsgasten die aankomen per taxi, vooral vanaf luchthaven Schiphol. Om de aankomst- en vertrek-beleving nog optimaler te maken voor deze gasten, opent Duinrell een taxistandplaats met een overdekt wachthuisje en lockers.

85 jaar Duinrell

‘Met deze vernieuwingen zijn we helemaal klaar voor het 85ste zomerseizoen. En natuurlijk besteden we volgend jaar ook zeker aandacht aan het 85-jarig bestaan van Duinrell, maar daarover verklappen we nog niet teveel ... het gaat zeker spectaculair worden’, aldus Lisanne, woordvoerster van Duinrell. 

https://www.youtube.com/watch?v=NiCts6TO5OY&feature=youtu.be

Meer informatie: www.duinrell.nl