Woensdag 25 maart vindt de jaarlijkse Netwerkdag Plattelandstoerisme plaats. De dag staat in het teken van de vraag: Hoe doet u dat nou? Een goed verhaal is geloofwaardig en komt authentiek over. Een goed verhaal is geld waard! Keynote speaker Ria Joosten, zakenvrouw van het jaar 2014, vertelt haar verhaal. Woensdag 25 maart vindt de jaarlijkse Netwerkdag Plattelandstoerisme plaats. De dag staat in het teken van de vraag: Hoe doet u dat nou? Een goed verhaal is geloofwaardig en komt authentiek over. Een goed verhaal is geld waard! Keynote speaker Ria Joosten, zakenvrouw van het jaar 2014, vertelt haar verhaal. plattelandstoerisme-2014-55

Gedurende de dag komen de volgende vragen aan bod: Wat is uw verhaal, hoe vertelt en deelt u uw verhaal en hoe vertelt uw gast uw verhaal? Kunt u uw omzet verhogen door storytelling? Het programma ziet er als volgt uit:

  • 9:30 uur          Ontvangst. Inschrijven workshops. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Er zijn 2 workshoprondes.
  • 10.15 uur        Opening door dagvoorzitter Antoinet van Helvoirt-Looman. Uitleg Hoe doe jij dit nou?
  • 10:45 uur        Kick off met Ria Joosten Ervaar, proef en voel en laat je vooral inspireren! Ga mee in het verhaal van Ria Joosten (Ria Joosten Catering en Evenementen), Zakenvrouw van het Jaar 2014 en winnares van de Prix Veuve Clicquot.
  • 12:00 uur        Heerlijke Lunch en met elkaar in gesprek.
  • 13:30 uur        Workshops. U kunt deelnemen aan 2 workshops! Invulling volgt nog.
  • 15:30 uur        Afsluiting door dagvoorzitter Antoinet en borrel.
  • 16:00 uur        Einde. Uitreiking “Mijn eerste verhaaltjes”.

De Netwerkdag Plattelandstoerisme vindt plaats op Landgoed de Barendonk in Beers. Kosten: € 47,50 (excl. BTW) per persoon, inclusief lunch en borrel. Meer informatie: www.netwerkdagplattelandstoerisme.nl