De website van Pretwerk.nl volledig vernieuwd. Met deze vernieuwing kunnen we de bezoeker nog beter, en op maat, van informatie voorzien. Ook de mogelijkheid om met andere spelers uit de recreatiesector in contact te komen (netwerken) wordt de komende tijd verder uitgebreid.

De belangrijkste wijziging in de hoofdstructuur is de indeling in drie tabbladen:

  • Actueel; het laatste actuele nieuws, waar je ook je eigen profiel kunt aanmaken met onderwerpen waarin je geïnteresseerd bent. Nieuw zijn de dossiers rondom specifieke onderwerpen.
  • Insight; Hier vind je onze kennisartikelen en opiniestukken. We werken nog aan het verder uitbouwen van whitepapers en informatie over de Nederlandse recreatiesector.
  • Productnieuws; is een verlengstuk van de diverse vakbeurzen en congressen in de sector. Hier vindt je o.a. noviteiten en informatie van toeleveranciers aan de recreatiesector.

 

Nieuw is ook:

  • De vacaturebank, met vraag en aanbod van vacatures in de recreatiesector.
  • Een themanieuwsbrief. Naast onze wekelijkse Pretwerk.nl nieuwsbrief gaan we themamaanden organiseren waarin we onderwerpen uitdiepen die van invloed zijn op ondernemen in de recreatiesector.
  • De Pretwerk app. Zodat je ook makkelijk en snel het nieuws op je mobiel kunt lezen.
  • De agenda geeft een uitgebreider beeld van de b2b en consumentenbeurzen die relevant zijn voor recreatiebedrijven. 

 

Startaanbiedingen:

Vacatures: Nog t/m 1 november kun je voor € 50,- een vacature plaatsen. (normaal tarief wordt € 75,-)

Voor Toeleveranciers: Wil je makkelijk gevonden worden door ondernemers en beslissers in de recreatiesector, maak dan je bedrijfsprofiel zichtbaar op Pretwerk.nl. Wie zich aanmeldt voor 1 november betaalt tijdelijk een bedrag van € 195,- per jaar (daarna: € 275,-). Een inschrijving geeft je een eenmalige korting op een gesponsord artikel waarin je bijvoorbeeld een noviteit kunt uitlichten. (Van € 275,- voor € 150,-)