Escape Rooms Zeeland breiden uit wegens groot succes

De booming business van Escape Rooms heeft inmiddels ook succes geworteld in Zeeland. Twee ondernemers vertellen vandaag in PZC hoe zij inmiddels kijken of ze verder kunnen groeien in hun provincie.

escape room“Mensen zijn na de eerste keer meestal erg enthousiast en willen het nog een keer doen. Iemand komt hier bijvoorbeeld met een teamuitje en wil het ook eens met zijn vrienden spelen”, zegt eigenaar Marjoleijn Felius. “Met een tweede kamer kunnen we hen een nieuwe beleving bieden.”

Lees ook: 
– De succesfactoren van Family Entertainment Centers

Extra locaties
Niet alleen de rooms zélf worden groter, ook worden er complete huizen en locaties bijgebouwd. Patrick Gabriëlse, die de scepter zwaait over Escape Room Middelburg: “We zijn ons voor nieuwe Escape Rooms aan het oriënteren op andere locaties in heel de provincie.”

Concurrentie
Felius ziet de verschillende Escape Rooms niet als bedreiging voor de business. “42 Escape Rooms, zoals in Brabant, dat zou in onze provincie niet kunnen. Maar een paar extra moet geen probleem zijn.” Volgens haar kunnen verschillende Escape Rooms elkaar juist versterken. “Het is namelijk niet leuk om eenzelfde Escape Room twee keer te spelen, omdat alle puzzels hetzelfde blijven. Tot de ene spelkamer vernieuwd wordt, is het leuk om in de tussentijd naar een andere te kunnen gaan, zodat je enthousiast blijft.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *