Zoover maakt top 10 Nederlandse vakantieparken bekend

Vakantiesite Zoover heeft vandaag de top 10 Nederlandse pretparken bekendgemaakt. Op de eerste dag van de herfstvakantie werd de Efteling uitgeroepen tot best gewaardeerde attractiepark van Nederland in 2013. Bezoekers van Zoover waarderen dit jaar de Efteling met een 8,7 gemiddeld. Daarmee wint de Efteling voor de tweede keer de Zoover Award voor beste attractiepark. Koen Sanders, Manager Communicatie & PR, nam deze publieksprijs vandaag in ontvangst.

efteling wint Zoover prijsOp Zoover wordt de Efteling geroemd om zijn betoverende werking en klantvriendelijkheid. De Efteling wordt dan ook vaak gewaardeerd met een 9 of een 10. Ook onze zuider- en oosterburen beoordelen het park veelal met een 9 of hoger.

Top 10 attractieparken 2013
Zoover maakt voor de eerste keer een top 10 best gewaardeerde attractieparken bekend. Drenthe is de best vertegenwoordigde provincie in de top-10.
1. Efteling Kaatsheuvel (NB) 8.7
2. Toverland Sevenum (LB) 8.6
3. Avonturenpark Hellendoorn Hellendoorn (OV) 8.1
4. Drouwenerzand Drouwen (DR) 8.1
5. Speelstad Oranje Oranje (DR) 7.9
6. Plopsa Indoor Coevorden Dalen (DR) 7.6
7. Walibi Holland Biddinghuizen (FL) 7.2
8. Amusement Park Slagharen Slagharen (OV) 6.9
9. Duinrell Wassenaar (ZH) 6.6
10. Koningin Juliana Toren Apeldoorn (GL) 6.4

Er zijn alleen attractieparken opgenomen die behoren tot de top 50 best bezochte parken volgens het NBTC. De ranking is gebaseerd op alle beoordelingen op Zoover van september 2012 tot en met september 2013.

Bron: persbericht Zoover

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *