Nieuw samenwerkingsverband: Holland Topcampings

Op de Vakantiebeurs in Utrecht is woensdag 13 januari een nieuw samenwerkingsverband gepresenteerd van een aantal Topcampings in Nederland. Centraal in de samenwerking staan de uitzendingen op Kampeer TV van RTL4.

topcampingsHolland Topcampings is een samenwerkingsverband van acht vijfsterrencampings. Die plekken zijn allemaal te zien tijdens de uitzendingen van Kampeer TV vanaf zondag 13 maart tot en met zondag 3 april tussen 17.00 en 17.30 bij RTL 4 (herhaling op zaterdag om 11.00 uur).

Het samenwerkingsverband Holland Topcampings is gestart om gezamenlijk promotionele activiteiten uit te voeren in binnen- en buitenland. Dat gebeurt in het bijzonder via kanalen en media die voor een individueel kampeerbedrijf moeilijk te bereiken zijn. De kwaliteitscampings (allemaal geclassificeerd tot BestCamping 2016 – ANWB/ADAC) zullen het komende jaar naast de tv-uitzendingen ook online en in diverse tijdschriften veel van zich laten horen. De acht campings hebben ieder zo’n € 30.000 bijgedragen aan het marketingbudget. Daarmee krijgen deze campings (veelal ook met verhuuracommodaties) de slagkracht in marketing die de grotere ketens ook kunnen realiseren.

Holland Topcampings
Al deze campings hebben minimaal 5 sterren, een uitgebreid recreatieprogramma en luxe verhuuraccommodaties. De campings die deelnemen aan het samenwerkingsverband zijn:

– Strandpark de Zeeuwse Kust
– Recreatiepark TerSpegelt
– Camping de Schatberg
– Marveld Recreatie
– Camping Julianahoeve
– Vakantiepark de Twee Bruggen
– Recreatiepark de Leistert
– Camping de Beerze Bulten

Meer informatie: www.hollandtopcampings.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *