Nieuwe recreatie vakbeurs in 2019

Net over de Duitse grens, in Messe Kalkar, wordt op 10 en 11 september 2019 een nieuwe vakbeurs voor de recreatie opgezet; ‘Welt der Freizeit’. De beurs richt zich op bezoekers uit Nederland en Duitsland en wil zich profileren met een sterk aanbod van vernieuwende technologie voor dagattracties.

Het attractiepark Wunderland Kalkar staat twee dagen lang in het teken van alles wat met leisure te maken heeft. Hier presenteren binnen- en buitenlandse partijen hun nieuwste concepten, producten en diensten.

Een segment binnen het beursconcept is de German Leisure Exhibition, specifiek gericht op Games en Virtual Reality. Dit onderdeel onderscheid zich door haar interactieve karakter en de vele demonstraties, o.a. in het themapark van ruim 55ha groot. Beleef zelf wat uw gasten ook kunnen beleven!

Naast de vele producten en diensten, is er volop gelegenheid tot netwerken tijdens en na de beurs. Overnachten is ook geen probleem, de grootschalige en moderne hotelfaciliteiten bieden u de mogelijkheid om uw beursbezoek te koppelen aan een overnachting.

Recreatie vakbeurzen in Nederland
In Nederland vond de afgelopen jaren juist een consolidatie plaats van vakbeurzen in de recreatiesector. De evenementenhallen (Hardenberg, Gorinchem en Venray) bundelen hun krachten in Hardenberg. (Venray en Gorinchem verdwenen van de kalender.) In het verleden werden er ook nog recreatiebeurs georganiseerd in Rotterdam (Recreatech) en hadden de Demo Dagen in Papendal veel aandacht voor recreatie.
De zwembadbranche kent jaarlijks nog twee nichemarkt bijeenkomsten, met een congres in het voorjaar en de Zwembad Branche Dag in het najaar.
Met ingang van dit jaar besteedt ook de Vakbeurs Openbare Ruimte nadrukkelijker aandacht aan recreatieve aspecten. En dit jaar vind in AMsterdam ook de Europese attractievakbeurs Euro Attractions Show plaats.

Meer informatie: www.weltderfreizeit.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *