Vijf Pop-up Glampings nu ook te boeken via het Roompot platform

Roompot verschuift de focus steeds meer naar het verhuren van accommodaties die in beheer zijn bij andere organisaties. Dit keer zijn er vijf pop-up glampings van ‘Glamp Outdoor Camp’ aan het platform toegevoegd. De consument krijgt daardoor mer keuze en variatie in het aanbod.

Pop-up campsides met outdoor festivalvibe

Naast het erg ruime aanbod aan vakantiewoningen aan de kust, aan het water of in het bos, vinden Roompots gasten vanaf vandaag ook 5 unieke pop-up glampings op Roompot.nl. Roompot tekende hiervoor een partnership met de pop-up glampings ‘Glamp Outdoor Camp’.
Hiermee biedt Roompot zijn gasten een unieke ervaring en sfeer. De 5 locaties staan namelijk garant voor een unieke en relaxte outdoor festivalvibe op een bijzondere plek in Nederland.

Food, drinks, muziek en fun

Wie een weekend met zijn tweetjes of een gezellige vakantie met het hele gezin plant, moet op deze glampinglocaties niet aan een kampeervuurtje denken. In plaats daarvan krijgt hij/zij de lekkerste streetfood gerechten en de meest chille muziek geserveerd.
Jongleurs, acteurs, clowns, goochelaars, tekenaars, … zijn ook van de partij en zullen het hele gezin op elk uur van de dag op een chille manier weten te entertainen. Daarnaast voorziet men leuke ontdek-boxen, spellen en spelen voor het hele gezin.

100% glamping

Niemand zal er zijn accommodatie ook ‘tent’ durven noemen. Roompots gasten genieten van een ruime keuze aan accommodaties: van comfortabele safaritenten voorzien van een koelkast tot XXL panoramatenten met badkamer waarin gasten nachtenlang door het dak naar de sterren kunnen staren.
De 5 locaties bevinden zich in de Veluwe, het natuurgebied De Maashorst, het Land van Maas en Waal, Achterhoek en Twente.

Variatie in het assortiment

Op het Roompot platform worden inmiddels meer dan 200 vakantielocaties aangeboden, van luxevilla’s tot beach houses. Recent werden daar ook bijzondere overnachtingsvormen aan toegevoegd zoals het nieuwe vakantieconcept Cuber (comnatie van een design vakantiehuis met hotelservice) en luxe kamperen bij de boer (Het Betere Boerenbed)

Meer informatie: www.roompot.nl/aanbiedingen/glamp-outdoor-camp/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *