Vakantiepark De Leistert opent een FEC pop-up

Op 5 oktober opent Recreatiepark de Leistert in samenwerking met Fun Beach uit Panheel en Games XL uit Roermond een uniek entertainment concept voor gasten én dagrecreanten dat luistert naar de naam Arcade Games XL. Het pop-up FEC is gerealiseerd in de sporthal van het voormalige Mico Sport.

Arcade Games XL is een uniek vrijetijdsconcept dat bekende arcade games zoals Tetris, Candy Crush, Mow, Space Invaders en Pong tot leven brengt in de echte wereld. Je bent zelf onderdeel van het spel.

Ontstaan uit een samenwerking met Lowlands

Thijs Eerens, ontwikkelaar van de games, werkt al jaren succesvol samen met het bekende Lowlands festival en stelt zijn unieke games met deze samenwerking voor het eerst beschikbaar aan het grote publiek. Thijs: “ieder jaar ontwikkel ik een nieuwe game voor het Lowlands festival. Die zijn altijd gebaseerd op bekende arcade games uit de virtuele wereld. De reactie van bezoekers én de organisatie zijn altijd overweldigend. Ik kijk er daarom erg naar uit om de games nu voor een langere periode in te kunnen zetten dan slechts één weekend, en dan ook nog eens allemaal tegelijk, te gek en absoluut uniek in Nederland!”

Perfecte match met Recreatiepark de Leistert

Arcade Games XL wordt gerealiseerd op het terrein van de Leistert, een vooraanstaande naam in de Nederlandse Leisure-wereld die zich graag als uniek en vooruitstrevend laat omschrijven.

Deze tijdelijke samenwerking past dan ook perfect bij de visie van het vakantiepark, aldus Max Hermans, manager Marketing & Sales van de Leistert; “Wij zijn continue bezig met het ontwikkelen van onze faciliteiten. Die moeten niet alleen een unieke beleving bieden, maar ook passen bij het grote aantal gasten (+/- 6.000 red. gedurende topperiodes), de seizoenen en onze kernwaarden verbinden, verrassen en lachen. Met Arcade Games XL voldoen we aan al die voorwaarden. Wij voegen tijdens de winterperiode een verrassende indoor familieactiviteit toe aan ons toch al uitgebreide faciliteitenaanbod. Het is lastig in woorden uit te leggen, maar het is echt te gek om de games die we allemaal kennen van onze PC of gameconsole nu in het echte leven te kunnen spelen. Je bent écht onderdeel van het spel, je moet samenwerken en hilariteit is gegarandeerd. ”

Het game-aanbod

In de hal van het pop-up FEC worden 10 games aangeboden. De bezoeker kan voor € 4,50 p.p. één uur lang de games spelen.

Bericht voor consumenten: Deze pop-up is inmiddels beëindigd

Meer informatie: www.leistert.nl/arcade-games-xl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *