Tweede park voor keten-in-ontwikkeling; Marina Parken

MarinaParken, een nieuwe speler op de vakantieparken-markt, kondigt de start van de ontwikkeling van haar tweede park aan; MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht in Loosdrecht. De ontwikkeling en verkoop van het eerste park werd enkele maanden geleden gestart in Maurik.

Residentie Nieuw Loosdrecht is een nieuw te ontwikkelen exclusief en kleinschalig vakantiepark. Op het park zullen ca. 40 luxe vakantievilla’s voor 4 of 6 personen met bijgebouw gebouwd worden op ruime, eigen kavels. De grootte van de kavels starten bij 301 m2. Alle villa’s worden voorzien van een eigen aanlegsteiger en hebben directe toegang tot de Loosdrechtse Plassen. De villa’s zijn energiezuinig (volledig elektrisch) en het plaatsen van zonnepanelen wordt als optie aangeboden. Prijzen van de villa’s zijn vanaf € 550.000,- inclusief kavel, exclusief btw k.k.

De verwachting is dat de eerste woningen in de tweede helft van 2022 kunnen worden opgeleverd.

Omgeving Loosdrecht

Het vaste land rondom het park biedt tal van fiets- en wandelroutes langs weilanden, legakkers, statige landhuizen en authentieke boerderijen. Loosdrecht zelf heeft een keur aan gezellige terrassen en verfijnde restaurants langs de waterkant. Vlakbij het park ligt Kasteel Sypesteyn. Steden als Amsterdam, Utrecht en Hilversum, maar ook Breukelen en Loenen aan de Vecht liggen op korte afstand. Verder bevindt zich een grote jachthaven op ca. 100 meter van het park.

Informatiebijeenkomsten

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober a.s. kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een informatiebijeenkomst, waar de plannen en mogelijkheden worden toegelicht. De bijeenkomsten vinden plaats op MarinaPark Bad Nederrijn in Maurik. 

bron en meer informatie: www.marinaparkenverkoop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *