Twee grote nieuwe speeltoestellen voor Duinrell

Duinrell heeft onlangs twee nieuwe speeltoestellen aan haar attractiepark toegevoegd om nog meer speelplezier te bieden aan kinderen. Het park heeft een extra springkussen van 8,6 bij 8 meter toegevoegd aan de grote nostalgische speeltuin. Naast de Kikkerachtbaan is ook het nieuwe speeltoestel, genaamd Wauwels Nest, geplaatst.

Wauwels Nest

Het nieuwe speeltoestel naast de Kikkerachtbaan zorgt voor nog meer doe-het-zelf speelplezier op Duinrell. Wauwels Nest bestaat uit meerdere klimtorens, klimnetten op verschillende hoogtes en een glijbaan. ‘Alle kinderen voor wie de Kikkerachtbaan nog net even iets te spannend is, kunnen vanaf nu naar hartenlust klimmen en klauteren in het nieuwe speeltoestel Wauwels Nest.’, aldus Cindy, woordvoerder van Duinrell. De naam Wauwels Nest is een knipoog naar mascotte Wauwel de Uil.

Nieuw springkussen in de speeltuin

Na het succes van het eerste springkussen van 8,6 bij 12 meter in de grote speeltuin vorig jaar, heeft Duinrell besloten om een tweede springkussen toe te voegen. De speelelementen die voorheen op de locatie van het nieuwe springkussen stonden, zijn nu elders in de speeltuin teruggeplaatst. Hiermee blijft het park de grote nostalgische speeltuin vernieuwen die al sinds de opening in 1935 zorgt voor vermaak en vertier bij kinderen.

Met deze nieuwste toevoegingen zorgt Duinrell ervoor dat kinderen van alle leeftijden kunnen genieten in het attractiepark. ‘Daar kikkert het hele gezin van op!’ zegt Cindy, woordvoerder van Duinrell.

Vernieuwd Amsterdams themagebied en nieuwe verblijfsaccommodaties

Deze nieuwe speeltoestellen zijn niet de enige toevoegingen en vernieuwingen in het park dit jaar. In het attractiepark wordt het gebied vanaf de arcade gamehal tot aan de trampolines helemaal vernieuwd en gethematiseerd in het thema ‘Amsterdamse grachten’. De bouw hiervan is momenteel in volle gang. Naar verwachting is dit nieuwe themagebied medio april open. Daarnaast investeert Duinrell in het vakantiepark in meer dan 30 nieuwe verblijfsaccommodaties. Deze nieuwe verblijfsaccommodaties worden vanaf vrijdag 7 april verhuurd aan verblijfsgasten van Duinrell.

Bron en meer informatie: www.duinrell.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *