Trekkershutten netwerk maakt doorstart bij Trekkershutten b.v. 

Stichting De Groene Koepel heeft op maandag 8 januari het netwerk van Trekkershutten overgedragen aan Trekkershutten b.v. Hiermee krijgt het netwerk de gewenste doorstart en kan De Groene Koepel zich vol inzetten op Natuurkampeerterreinen en GroepsNatuurkampeerterreinen in Nederland en buitenland. 

Duurzame trekkershut Trek-in (foto Pretwerk)

Sinds het netwerk van Trekkershutten in 2014 onderdeel werd van Stichting De Groene Koepel heeft de organisatie zich ingespannen om het netwerk op de kaart te zetten. Maar de sterk veranderende markt voor verblijfsaccommodaties, de groei in het aantal boekingssites en de wensen van gasten en ondernemers leidden tot het besluit om de ondersteuning eind 2023 te stoppen.  

Begin 2023 kondigde Stichting De Groene Koepel aan te stoppen met de werkzaamheden voor Trekkershutten. Directeur Eelke Horselenberg: “Het was een lastig besluit waarbij we niet over één nacht ijs zijn gegaan, maar er was voor ons geen andere mogelijkheid.” Voor de ondernemers die met hun accommodaties (Trekkershut) aangesloten zijn bij het Trekkershutten-netwerk is vanaf begin 2023 gezocht naar opvolging.   

Al snel meldden zich enkele geïnteresseerden voor een doorstart van het netwerk. “Ik ben met iedereen in gesprek gegaan en op basis van hun plannen is een eerste selectie gemaakt”, aldus Eelke Horselenberg. “De uiteindelijke keuze hebben we aan de ondernemers uit het netwerk gelaten, zij hebben kunnen stemmen op de partij waarin zij het meeste vertrouwen hebben.” Dat werd Trekkershutten b.v., De Groene Koepel is verheugd met deze uitkomst. 

Over Trekkershutten b.v.  

Trekkershutten b.v. is een initiatief van Maarten en Jacoline van Rooijen, en Dian en Daniëlle van den Heuvel. Dian en Daniëlle van den Heuvel hebben ruim 17 jaar ervaring met diverse trekkershutten op hun camping Kriemelberg Bushcamp in Ermelo. Maarten heeft veel ervaring binnen online marketing en Jacoline binnen de hospitality.

Meer informatie:  Trekkershutten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *