Summio Parks sluit sponsordeal met atlete Sifan Hassan

Het recent opgestarte merk Summio Parks, onderdeel van de Dormio Group, heeft een sponsordeal gesloten met atlete Sifan Hassan. De nadere invulling van de deal wordt nog even uitgesteld, omdat Hassan op dit moment nog actief is op de WK atletiek in Budapest. In Nederland beoefenen volgens de meest recente CBS gegevens, 800.000 mensen de (recreatieve) loopsport. Dat is best een aardig potentieel.

We willen weten of de vakantiepark-keten ook werk gaat maken van activiteiten rond hardlopen? “Er zijn nu nog geen concrete plannen, maar we sluiten het niet uit. De focus van Sifan ligt nu nog op het WK en de marathon van Chicago die eraan komt.

Quality time is ook voor atleten van groot belang

De samenwerking ligt in lijn met de visie van Summio Parcs, dat gespecialiseerd is in het beheren en verhuren van bungalow- en vakantieparken in de top van het middensegment. René Peul, Brand Director van Summio Parcs, is trots op de samenwerking: “Bij Summio Parcs gaan we voor het hoogst haalbare, het summum. Ons verhaal draait om tijd; het vermogen om elke seconde volop te benutten en de tijd stil te laten staan. We willen meer tijd voor onszelf, om te herladen en tot rust te komen. Als je tijd voor jezelf neemt, doe het dan op de allerbeste manier: ‘The best quality time.’ Als ambassadeur zal Sifan Hassan schitteren in diverse video’s van Summio Parcs, waar tijd centraal staat en we Sifans sympathieke persoonlijkheid zien. Zo brengt zij ons merkverhaal tot leven.”

Rustmoment

De match tussen Sifan Hassan en Summio Parcs was er direct. Dit is een zeldzaamheid, gelet op het feit dat Hassan vanwege haar veeleisende trainings- en wedstrijdregime zeer selectief moet zijn in haar samenwerkingsverbanden. “We delen een passie voor uitdaging, het hoogst haalbare”, licht Hassan toe. “Ik werk hard voor mijn succes en ik weet hoe belangrijk het is om daarnaast tijd te creëren om tot rust te komen. Na al mijn zware trainingen en mijn drukke wedstrijdseizoen maak ik altijd tijd vrij om mijn lichaam en mijn hoofd rust te geven. Ik doe dat het liefst in de natuur, een mooie omgeving waar ik weer nieuwe energie opdoe. Ik zie teveel mensen in de huidige tijd te weinig tijd nemen om tot rust te komen of mensen die moeite hebben met de hectiek van het alledaagse leven. In mijn gesprekken met Summio Parcs was het bijzonder om te zien dat dat is wat zij hun gasten willen bieden. Ik zet me daar graag voor in.”

Over Summio Parcs

Summio Parcs is onderdeel van het Arnhemse Dormio Group: een full-service organisatie met meer dan twintig jaar ervaring in de leisure branche. Summio Parcs is gespecialiseerd in het beheren en verhuren van bungalow- en vakantieparken in de top van het middensegment. Binnen dit segment gaat Summio graag voor het hoogst haalbare, het summum. Op 1 juni 2023 nam Dormio Group dertig parken van Roompot en Landal GreenParks over. Ruim twintig van de overgenomen parken opereren sinds kort onder de naam Summio Parcs.

Meer informatie: www.summio.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *