Pathé bioscopen mikken op kleinere groepen met Escape Rooms en Privé bioscopen

Bioscoopketen Pathé maakt in enkele bioscoopcomplexen ruimte voor twee nieuwe initiatieven. Onder de naam X-cube wordt binnenkort de tweede escape room geopend in Nijmegen. In Pathé Ypenburg worden zes boutique style mini-bioscoopkamers geopend waar je met een klein gezelschap on-demand films kunt kijken.

The(Any)Thing

Met deze toevoegingen aan Pathé wordt nog meer fun en beleving toegevoegd aan de bioscopen, waardoor een bioscoopbezoek een nog completer dagje of avondje uit wordt.

Mini Boutique bioscoop

Het bedrijf The(Any)Thing opent haar derde locatie te openen bij Pathé Ypenburg. Dit is de eerste keer ter wereld dat een on-demand bioscoop concept wordt geïntroduceerd in een multiplex bioscoop. De derde vestiging van The(Any)Thing krijgt zes boxes. De definitieve openingsdatum en overige details van deze samenwerking worden na de zomer bekendgemaakt. 

The(Any)Thing is wereldwijd dé pionier op het gebied van on-demand filmbeleving; de boutique-style mini-bioscopen zijn volledig afgestemd op de behoeften van de moderne bioscoopbezoeker. Filmliefhebbers kiezen zelf wat zij willen zien, wanneer en met hoeveel personen. Iedere mini-bioscoop van The(Any)Thing kenmerkt zich door een uniek design en bevat iconisch meubilair en geavanceerde beeld- en geluidstechnologie. 

The(Any)Thing is een elastisch concept waardoor de mini-bioscopen geplaatst kunnen worden in bijvoorbeeld design hotels, restaurants en musea. The(Any)Thing heeft de ambitie om op een verscheidenheid aan locaties een private cinema beleving toe te voegen. Sinds de lancering in 2021 beschikt The(Any)Thing over twee locaties waarvan Hotel New York in Rotterdam de meest recente is.

Het vernieuwende karakter van The(Any)Thing is internationaal erkend met o.a. de ‘Special Innovation Award 2021’ van de International Cinema Technology Association (ICTA) en de ADCN Dutch Creativity Award. Creatief bureau …,staat, verantwoordelijk voor het creatieve concept, ontwikkelt ook de volledige inrichting van The(Any)Thing bij Pathé Ypenburg. 

Meer informatie: www.theanything.com

Tweede interactieve escape experience

Na de recente opening van de eerste X-Cube locatie bij Pathé Zwolle, komt de interactieve escape experience nu ook naar Pathé Nijmegen. Hier kunnen inwoners van de stad en omgeving bij Pathé Nijmegen niet alleen genieten van film en gamen, ze kunnen zich helemaal onderdompelen in het spel van de escape rooms! X-Cube is een interactieve digitale escaperoom experience voor 2 tot 6 personen.

Een missie naar mars, een horror-avontuur of een spionnentraining volgen? Het kan allemaal in de X-Cube. De X-Cubes zijn ruimtes van 4 bij 4 meter, gevuld met technische snufjes, zoals een immens touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecten en een indrukwekkend geluidssysteem. In de X-Cube kunnen bezoekers diverse experiences van een uur of half uur lang spelen met 2 tot 6 personen. De experiences worden gepresenteerd door o.a. Katja Schuurman, Sterre Koning en Youtuber Ronald Vledder. 

X-Cube heeft al 20 succesvolle vestigingen in Nederland en twee in België. De eerste X-Cube bij Pathé Zwolle is sinds 5 juni en wordt goed bezocht. Na Nijmegen volgt er in de komende weken nog een derde X-Cube locatie bij Pathé in Schiedam. De openingsdatum wordt binnenkort bekendgemaakt. 

Meer informatie: www.x-cube.nl

Bron en meer informatie: www.pathe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *