Beerze Bulten kiest met Wander Journeys voor innovatieve e-mailmarketing

Beerze Bulten heeft gekozen om met Wander Journeys B.V. de volgende stap te zetten in innovatieve e-mail marketing. Het team van Wander Journeys heeft samen met Beerze Bulten de koppeling gelegd tussen hun reserveringssysteem Booking Experts en de e-mail marketing omgeving van Deployteq. Vorige week won Beerze Bulten nog de prijs voor Digitalisering tijdens de Recreatie Next Awards uitreiking in Gorinchem.

Beerze Bulten

De koppeling met Booking Experts is gelegd met het product ‘Wander Connect’. ‘Wander Connect’ zorgt voor een live koppeling tussen verschillende boekingssystemen uit de branche en het e-mailmarketingplatform Deployteq.

Door deze koppelingen komen klant- en reserveringsdata beschikbaar en is het mogelijk om heel eenvoudig gerichte en gepersonaliseerde automation e-mailcampagnes op te zetten die de bezoekers en/of gasten aanspreken, op basis van hun (historische) boekingsdata en voorkeuren. Binnen nieuwsbrieven bestaat bovendien de mogelijkheid om tekst en afbeeldingvarianten aan te bieden op basis van de doelgroep en boekingsdata. Doordat de relevantie van de nieuwsbrieven hiermee stijgt, stijgt ook de effectiviteit en waarde per e-mail.

Op dit moment zijn er binnen ‘Wander Connect’ koppelingen mogelijk met de reserveringssystemen van BookingExperts, BookZo, EveryOffice, Recranet en Tommy Booking. Veel ex-Stratech Campaign gebruikers maken inmiddels weer gebruik van Deployteq via ‘Wander Connect’.

Elise Menkveld, businessunit manager van het Wander Journeys zegt hierover; “We hebben ruim een jaar gewerkt aan de koppeling met de meest gebruikte reserveringssystemen in de markt. Na een aantal succesvolle implementaties kunnen wij dit nu schaalbaar aanbieden aan meer opdrachtgevers. Samen met het communicatieteam van Beerze Bulten zullen wij de persoonlijke informatie voorziening verder automatiseren.”

Wander Journeys werkt reeds voor verschillende toonaangevende bedrijven uit de reis -en recreatiebranche, zoals: De Kennemerduin Campings, Duinrell, Estivo Travel, Upland Parcs, VillaSud, Roan Camping Holidays en Strandplevier.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *