Nieuw hoofdkantoor Dormio biedt ruimte voor verdere groei

De Dormio Group heeft een nieuw kantoorpand in Arnhem betrokken. Voor de projectontwikkelaar en exploitant van vakantieparken was dit noodzakelijk vanwege de sterke groei en ambities in de komende jaren.

Het moderne en ruim opgezette nieuwe bedrijfspand omvat een ontvangstruimte voor bezoekers, kantoren, (flex)werkplekken, vergaderruimtes en een fraai dakterras.

Groeiambitie

In de afgelopen 21 jaar is Dormio uitgegroeid van vastgoedontwikkelaar van vakantieresorts tot een succesvolle en unieke full-service organisatie binnen de recreatiesector. Dormio Group bestrijkt het gehele spectrum van ontwikkeling, realisatie, verkoop, verhuur, beheer tot en met de exploitatie van luxe vakantieresorts en hotels. Mede-oprichter en huidig CEO Don van Schaik is trots op de volwassen status van het bedrijf, dat sinds de start ‘onbezorgd leven’ als filosofie hanteert. Inmiddels doen ruim 400 medewerkers binnen en buiten Nederland er dagelijks alles aan om deze filosofie waar te maken voor de nationale en internationale clientèle en gasten.

Met de ontwikkeling van de bedrijfsformule en de groei van het aantal resorts en hotels is eveneens het aantal medewerkers op het hoofdkantoor in Arnhem in de afgelopen jaren fors toegenomen. Alle afdelingen op het hoofdkantoor zijn uitgebreid met meer personeel om investeerders en gasten nog beter van dienst te kunnen zijn. Door al deze uitbreidingen groeide het bedrijf uit de panden aan de Velperweg. Op de nieuwe locatie aan het Velperplein zijn nu alle bedrijven van de Dormio Group bij elkaar gevestigd: Dormio Leisure Development, Dormio Investments, Dormio Resorts & Hotels, Boiten Ingenieurs en Recreatie Architectuur – deze laatste was tevens betrokken bij het ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor.

“Ik ben trotser dan trots op wat Dormio bereikt heeft. We hebben met een team van gemotiveerde professionals een enorme ontwikkeling doorgemaakt en nog veel groeiambities voor de toekomst. Ik kijk erg uit naar alles wat dit nieuwe pand ons zal brengen.” 

CEO Don van Schaik

Nieuwe adresgegevens:
Dormio Group
Ir J.P van Muijlwijkstraat 7
6828 BP Arnhem

Bron en meer informatie: Dormio Group

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *