MSC Cruises introduceert nieuw aanbod voor kinderen aan boord

Cruisemaatschappijen hebben, mede door hun omvang, de mogelijkheid om concepten te ontwikkelen die voor veel andere bedrijven buiten bereik blijven. MSC Cruises richt zich steeds meer op familievakanties en presenteert nu een aantal nieuwe faciliteiten aan boord gericht op de jongste doelgroep.

Baby Club Chicco

“Cruises hebben de laatste decennia een transformatie doorgaan. Door het uitgebreide aanbod voor kinderen en jongeren vormen cruises vandaag meer dan ooit de perfecte familievakantie.

Frank Van den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises

Nieuwe activiteiten en diensten voor families aan boord van MSC schepen deze zomer zijn onder andere:

Uitgebreide diensten voor baby’s vanaf zes maanden

Voor het eerst zal MSC Cruises een speciale babyverzorgingsdienst aanbieden voor baby’s vanaf zes maanden. Voorheen was de service uitsluitend bedoeld voor baby’s van 1 jaar en ouder. De uitgebreide service geeft ouders de vrijheid om van het schip te genieten, in de geruststellende gedachte dat hun kinderen worden opgevangen door toegewijd en hoog opgeleid personeel. De diensten worden aangeboden in samenwerking met Chicco®, een langetermijnpartner van MSC Cruises. Dit betekent dat al het jeugdpersoneel aan boord van de schepen voorbereid is om aan alle behoeften van baby’s tussen zes maanden en 2 jaar te voldoen.

Doremiland Open House and Party

Ouders die nog wat quality-time willen doorbrengen met hun kinderen aan boord in de Kids Club, hebben nu de mogelijkheid om dat te doen. Elke dag wordt er een tijdstip gereserveerd waarop alle ruimtes van Doremiland open zijn. Er zal ook een groot familiefeest zijn waar ouders en kinderen één keer per cruise samen kunnen spelen.

Nieuwe originele MSC spelshows voor het hele gezin

Eén van de populairste activiteiten voor gezinnen zijn de originele of gemerkte spelshows van MSC waarin alle kinderen de hoofdrol spelen, maar ook hun ouders kunnen uitdagen. Na het succes van MasterChef at Sea Juniors, Break the Wall en MSC Dance Crew, zijn er nu 2 nieuwe familiespelprogramma’s beschikbaar als onderdeel van het familieprogramma: “World Quest”, een triviaspel gebaseerd op aardrijkskunde en “Caravaggio”, een spionagespel gewijd aan kunst.

Teen Club

Verlengde Kids Club openingstijden voor tieners van 12-17 jaar

De cluburen voor jonge gasten van 12 tot 17 jaar zijn nu uitgebreid, zodat ze nog meer plezier hebben tijdens hun cruise en kunnen genieten van de club op zeedagen van 10u00 tot 13u00 en van 15u00 tot middernacht en op havendagen van 15u00 tot middernacht.

Guinness World Record-activiteiten voor gezinnen nu beschikbaar op meerdere schepen

Na de succesvolle proeven met Guinness World Record-activiteiten aan boord van geselecteerde schepen, wordt het programma nu uitgebreid naar meer schepen. Kun jij de hoogste, de laagste, de grootste of de sterkste kiezen of ben je gewoon goed in raden? Gezinnen maken kans op prijzen in de ultieme quizshow om familierecords te breken.

Nieuwe MSC Foundation-dagen

Gezinnen krijgen nu elke dag de kans om deel te nemen aan exclusieve kinderactiviteiten die worden uitgevoerd in samenwerking met de MSC Foundation en haar langetermijnpartners, om meer te leren over duurzaamheidsinitiatieven. Elke dag is er een uur aan activiteiten gewijd aan belangrijke milieuthema’s, waarin kinderen kunnen leren, creëren en zichzelf kunnen uitdrukken op basis van hun interesses.

Door segmentatie aan boord op basis van prijs en aanbod, kan een cruiseschip steeds beter meerdere doelgroepen tegelijk bedienen. De familievakanties zijn daarmee concurrerend in prijs met bijvoorbeeld vakanties op een vakantiepark (die ook veel leisure aanbod bieden). MSC streeft er naar om momenten te creëren die nergens ander te vinden zijn. De grote capaciteit van de cruiseschepen biedt juist weer schaalvoordelen op het gebied van kosten.

duiding redactie Pretwerk.nl

Meer informatie: www.msccruises.be/aan-boord/cruises-voor-kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *