Kids Vakantiegids Awards uitgereikt op de Vakantiebeurs in Jaarbeurs

De winnaars van de Kids Vakantiegids Awards 2023 zijn bekend. Ruim 8.200 kids en ouders brachten in de afgelopen drie weken hun stem uit op Kidsvakantiegids.nl. Gistermiddag reikte Jamai Loman de prestigieuze awards uit op de Vakantiebeurs. Dit gebeurde tijdens een feestelijk en muzikaal event in het afgeladen Experience Theater in Koninklijke Jaarbeurs.

Cobus de populairste mascotte

Naast de awards voor reisorganisaties en accommodaties werd er een award uitgereikt aan de populairste vakantiemascotte. Een groot deel van de twintig genomineerde mascotte(duo)s verzamelden zich in het Experience Theater voor de uitslag van deze competitie. Met een overweldigende 53% van de stemmen werd Cobus de uil van Kampeerdorp de Zandstuve de grote winnaar. Bollo van Landal GreenParks en Pallie van Camping De Pallegarste eindigden op respectievelijk de 2e en 3e plaats.

Winnaars Kids Vakantiegids Awards

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Op de website www.kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Meer informatie: www.kidsvakantiegids.nl waar alle winnaars van de awards te zien zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *