Indoor camping in Amsterdam haalt eenvoudig benodigde crowdfund financiering binnen

Indoor camping Outside Inn, die officieel in augustus 2020 van start ging, heeft de benodigde financiering van € 150.000 voor een nieuwe impuls inmiddels binnen via een crowdfund campagne. (deelname is nog mogelijk)

Indoor camping Outside Inn profileert zich als ‘het meest unieke hotelconcept in Amsterdam’. De indoor camping is gerealiseerd in een 1000m2 groen binnenpark, met zandstrand en tal van unieke slaapkamers. De accommodaties zijn 365 dagen per jaar boekbaar. Het is de bedoeling dat er eind 2021 19 caravans, 5 strandhuisjes en 8 specials te reserveren zijn.

Initiatiefnemer Willem Megens is tevreden over het resultaat: “In wat eerst een grauwe bedrijfshal vol oude koelcellen was, is met bloed zweet en een enkele traan van mezelf maar ook van vrienden en familie nu 1000m2 kleurrijk indoor park camping gebouwd. Het ziet eruit als een camping maar je krijgt het comfort van een hotel en dat met het hele jaar lekker weer garantie. Hier overnacht je in een van de vintage caravans of pipowagen die ik van binnen heb omgebouwd tot een unieke slaapkamer met een super lekker bed. Of je kiest voor een van de strandhuisjes want ja we hebben ook meteen een echt zandstrand aangelegd! Naast dat ik nu zelf iedere dag kan genieten van het bouwen van de unieke kamers, genieten de gasten ervan om hier te verblijven. Alle mensen die zijn geweest zijn super enthousiast. Outside Inn scoort een 9,4 op Booking.com, een 5 uit 5 op Expedia en Google.”

Sinds de opening in augustus 2020 heeft het indoor camping initiatief een lastige start gehad. Het internationaal toerisme in Amsterdam is sterk teruggelopen en de hotels kennen veel leegstand. De coronamaatregelen troffen ook de Outside Inn. Er zijn de nodige aanpassingen gemaakt om coronabesmettingen tegen te gaan. Zo ventileert de indoor camping de loods met een enorme luchtzuiveringsinstallatie die op het dak is geplaatst.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *