EuroParcs neemt hotel/vakantiepark op Duits Oostzee-eiland Rügen over en gaat doorontwikkelen

EuroParcs Group heeft Landhotel Kiebitzort in Lieschow op het Oostzee-eiland Rügen overgenomen. Na in oktober vorig jaar de Duitse markt te hebben betreden met de overname van camping Biggesee-Waldenbucht in Sauerland, is Landhotel Kiebitzort op Rügen nu de tweede vakantielocatie van het concern in Duitsland.

Schiereiland Lieschow op het Oostzee-eiland Rügen

Met de overname van dit recreatiebedrijf, dat bestaat uit een hotel en een vakantiepark, zet EuroParcs de ingezette groeikoers voort.

Gelegen in het Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft, wordt Landhotel Kiebitzort ontwikkeld tot een hoogwaardig vakantiepark met de naam EuroParcs Rügen. Ongerepte natuur, vissen in of relaxen aan de Kubitzer Bodden, watersporten als kiten, roeien of windsurfen en de nabijheid van de talrijke bezienswaardigheden zoals de Rügenbrug, het schiereiland Lieschow, het pittoreske dorpje Gingst en de Hanzestad Stralsund, maken deze locatie tot een mooie bestemming voor het hele gezin.

Op dit moment zijn medewerkers van EuroParcs Duitsland in nauw overleg met de gemeente en stadsbestuur over de exacte invulling van de eerste fase van de ontwikkeling. Verwacht wordt dat de eerste werkzaamheden al op korte termijn kunnen beginnen.  

“We zijn verheugd dat we door deze uitbreiding van ons vakantieparkenportfolio in Duitsland zo’n goede progressie boeken op ons ambitieuze groeipad “, zegt Andries Bruil, CCO van EuroParcs Group. De ambitie van EuroParcs Group is om het beste en grootste vakantieparkmerk van Europa te worden. “Met het nieuwe EuroParcs-resort op het Oostzee-eiland Rügen zullen we onze gasten onvergetelijke vakantie-ervaringen gaan bieden in de unieke omgeving van dit bijzondere Oostzee-eiland.”

Bron en meer informatie: www.europarcs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *