Eatrenalin; een innovatieve eetbeleving in het Duitse Europa Park Resort

Het Duitse Resort Europa-Park heeft er een nieuwe beleving bij; Het unieke gastronomische concept “Eatrenalin”. Deze dinner-experience speelt in op alle zintuigen – niet alleen door geuren en smaken, maar ook visueel, akoestisch en middels tastzin en bewegingen.

Dit ‘restaurant van de toekomst’ wordt gepresenteerd als “vuurwerk voor de zintuigen.” Dit wordt mogelijk gemaakt door een indrukwekkend samenspel van multimedia-content, gastronomische hoogstandjes en een gepatenteerde nieuwe ontwikkeling, de Floating Chair van MACK Rides.

De initiatiefnemers achter deze unieke gastronomische beleving zijn Thomas Mack,de managing partner van Europa-Park, en Oliver Altherr, CEO van Marché International. Zij willen de gastronomie opnieuw uitvinden en de gasten emotioneel raken. Het restaurant ligt buiten het attractiepark, maar binnen het Europa-Park Resort, naast het viersterren superior hotel “Krønasår” en Waterwereld Rulantica. Na de opening van Eatrenalin in Rust wil men dit concept de komende jaren internationaal uitrollen.

Meer informatie: www.eatrenalin.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *