Duinrell opent nieuw Amsterdams themagebied met nieuwe attractie en een arcadehal

Duinrell heeft het nieuwe themagebied “Amsterdam” geopend. Het nieuwe themagebied presenteert één nieuwe attractie: De Oude Lijnbaan. Daarnaast wordt er ook nog ‘de Arcade’ geopend; een indoor gamehal.

De Oude Lijnbaan & de Arcade

In De Oude Lijnbaan kunnen bestuurders met 6 km/u een rondje rijden in een gethematiseerde oude bus of oude truck. Per voertuig is er plaats voor vier personen en kinderen kunnen voorin zelf sturen. “De Oude Lijnbaan is een echte aanwinst voor ons park en we kunnen niet wachten om deze te openen voor onze gasten.”, aldus Philip van Zuylen van Nijevelt, directeur van Duinrell. “Wij zijn ervan overtuigd dat bezoekers van alle leeftijden zullen genieten van de nostalgie die deze attractie met zich meebrengt.”. 

Arcade met betaalde spellen

Met de komst van de Arcade biedt Duinrell nog meer indoor speelplezier voor de hele familie. Er staan meer dan 50 speelautomaten, waardoor ook ouders weer kind worden. De gevel van de Arcade bestaat geheel uit typisch Amsterdamse gevels. Voor de spellen in de Arcade wordt door de bezoekers extra betaald; het is dus een verdienmodel binnen het bestaande park. De ontwikkeling en de keuze van de spellen in de arcade is door Duinrell zelf ter hand genomen.

In het nieuwe themagebied zijn ook de Botsboten en Trampolines volledig vernieuwd.

Duurzaamheid

Duinrell heeft ook veel geïnvesteerd in duurzaamheid. De nieuwe Arcade is elektrisch verwarmd door middel van een warmtepomp en het volledige dak is voorzien van zonnepanelen. In de thematisering is gebruikgemaakt van veel hergebruikte bouwmaterialen.

Bron en meer informatie: www.duinrell.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *