Duinrell kondigt nieuwe familieattractie aan: De Oude Lijnbaan

In juli 2023 opent Duinrell een nieuwe familieattractie: De Oude Lijnbaan. Deze nieuwste attractie is een Oldtimerbaan en wordt onderdeel van het nieuwe Amsterdamse themagebied. Met de komst van deze nieuwe familieattractie wordt het attractieaanbod van Duinrell nog aantrekkelijker voor de hele familie.

De Oude Lijnbaan

Op De Oude Lijnbaan kunnen bestuurders met 6 km/u een rondje rijden in een gethematiseerde oude bus of een oude truck. Per voertuig is er plaats voor vier personen en kinderen kunnen voorin zelf sturen. De attractie komt achter het nieuwe gebouw van de Arcade te liggen, op de oude locatie van de Midgetgolfbaan.

“De Oude Lijnbaan is een echte aanwinst voor ons park en we kunnen niet wachten om deze te openen voor onze gasten.”, aldus Philip van Zuylen van Nijevelt, directeur van Duinrell. “Wij zijn ervan overtuigd dat bezoekers van alle leeftijden zullen genieten van de nostalgie die deze attractie met zich meebrengt.”

De Oude Lijnbaan zal naar verwachting medio juli worden geopend. Meer informatie over de attractie en de exacte openingsdatum wordt bekendgemaakt op de website en social media-kanalen van Duinrell.

Meer informatie: www.duinrell.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *