Nominaties Campermarkt Award 2015 bekend

Waar de campings in Nederland zware tijden beleven door een teruglopend aantal boekingen, zit de campermarkt juist in de lift. De groeiende populariteit zorgt er voor dat de dienstverlening aan deze doelgroep zit in een stroomversnelling terecht is gekomen. Er was dan ook volop aanbod om tot een selectie te komen voor de Campermarkt Award 2015.

camperverhuurDe jury heeft negen bedrijven / producten voorgeselecteerd voor de CamperMarkt Award. In willekeurige volgorde:

Camperplaats Maastricht
In Maastricht is een nieuwe camperplaats geopend met 100 plekken. Vooral de unieke locatie levert pluspunten op: gelegen aan de Maas en op 3,2 kilometer van het centrum van Maastricht.

De Camper Contact App
Een overzichtelijke en praktisch bruikbare app die werd ontwikkeld door camperaars. Dit is een voorbeeld van een platform met toekomstperspectief en waar de gebruiker centraal staat.

Camperplaatsenindeachterhoek.nl
In de Achterhoek is de samenwerking gezocht tussen plekken op campings met uitgebreide voorzieningen en gemeentelijk camperplaatsen met een servicezuil. Beiden worden op een website weergegeven en de keuze is aan de consument.

Amsterdam City Camp
Het terrein in Amsterdam Noord, met ruim 50 camperplekken, heeft een spectaculair uitzicht over het IJ. Met de gratis (fiets)pont ben je in 10 minuten op het Centraal Station, hartje centrum. Er zijn uitgebreide voorzieningen, w.o. internet, camerabewaking en nacht surveillance.

www.goboony.nl
Speelt als internetbedrijf in op de nieuwe trend (markt) van het delen. Consumenten kunnen hier hun camper verhuren aan anderen en stilstand omzetten in aanvullend inkomsten. www.goboony.nl

Camperpark Turfstee in Blijham
Prachtig aangelegd camperterrein in Oost Groningen met ruim 50 camperplekken. Geode (sanitair)voorzieningen tegen een aantrekkelijke overnachtingsprijs. Het park krijgt hoge waarderingscijfers. Een initiatief, gelet op de grootte en ligging nabij de A7, dat getuigt van durf.

caravanencamperhuren.nl
Ook dit bedrijf speelt in op een trend. Bezit wordt steeds minder belangrijk en dus is de verhuursector in opkomst.

www.camperparkzeeland.nl
Een stand alone Camperpark dat financieel gezond draait. Met zelf ontwikkelde software heeft dit businessplan, ondanks de kredietcrisis, het vertrouwen (en financiering) van de bank gekregen.

Campersail Zaandam
De gemeente Zaandam heeft tijdens het SAIL Event in 2015, van 21-24 augustus 2015, een stuk bedrijventerrein ter beschikking gesteld om het NKC-CAMPERSAIL te organiseren.

Prijsuitreiking
Op donderdag 5 november om 17.00 uur wordt in de evenementenhal Hardenberg de winnaar van de Campermarkt Award bekend gemaakt. Eerder op die dag vind ook het congres ‘De opmars van de camper’ plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *