Nieuwe fietsmogelijkheden en spelshow in Nederlands paviljoen Vakantiebeurs

Gisteren publiceerden we op Pretwerk een artikel over de wat tegenvallende oppervlakte van ‘Lekker weg in eigen land’. Vandaag laten we zien dat er ook een groep is die blijft investeren in de Holland-beleving. De aanwezige standhouders zorgen, onder aanvoering van Zilte Zaken uit Alkmaar, voor een attractief programma in de Nederland-hal.

Presentatie 'Lekker weg in eigen land' in 2012
Presentatie ‘Lekker weg in eigen land’ in 2012

Activiteiten en specials
Zo is er het ‘Lekker weg in eigen land’ plein met dagelijkse activiteiten, bijna elk uur spelen wij weer het hilarische spel ‘Vlaggetje op of Vlaggetje neer. Tijdens de consumentendagen van de Vakantiebeurs maken bezoekers bijna elk uur kans op een prachtig arrangement in Nederland t.w.v. minimaal 100,- euro.

Verder is er in het Nederland paviljoen in hal 11 een diversiteit in aanbod uit verschillende streken en van toeristische bedrijven. Zo kun je onder andere de Gelderse Streken beleven, Bosche bollen proeven in Brabant en op de Wadden kennis maken met lokale producten.

Nieuw dit jaar is de ‘Lekker weg in eigen land’ straat (hal 11 C115 t/m C119). Hier krijgen toeristische organisaties met een bijzonder aanbod de kans om tegen een verantwoord budget op de Vakantiebeurs aanwezig te zijn.

Nederland fietsland
In de OntmoetNL-stand wordt een unieke samenwerking zien tussen route.nl (Falkplan) en het Union Fietszekerplan (Dutch Bicycle Group) gepresenteerd die consument en aanbieder veel gemak gaat brengen. Dit is een eerste introductie van gezamenlijke activiteiten waarin ‘ontzorgen’ voor de aanbieder centraal staat.
Vele consumenten gaan voor een korte (fiets) vakantie in Nederland op pad of gaan op de plaats van bestemming de omgeving verkennen op een fiets.
Op route.nl kan de consument zijn fietsroute uitstippelen of maken zij gebruik van de vele bestaande fietsroutes. Dutch Bicycle Group verzorgt door middel van het Fietszekerplan (fietsverhuur engine) de verhuur van fietsen. Op OntmoetNL.nl kunnen consumenten binnenlandse vakanties boeken, zowel dagjes uit als overnachtingsproducten. Juist het combinatieaanbod tussen accommodaties en dagjes uit (one-stop-shopping) en de combinatie in unieke arrangementen maken de site zo bijzonder.
In de loop van 2013 worden systemen geïntegreerd en kan de consument route, fietshuur, overnachting en ticket allemaal in 1 keer boeken. Voor de ondernemer betekent dit direct gemak en een uiteindelijk een betere conversie door online boeken via de verschillende websites, eigen fietsroutes in de directe omgeving, uitstekende fietsverhuur mogelijkheden en de service mogelijkheid om zelf tickets aan te bieden.

Vanuit ontmoetnl.nl worden er diverse fietsarrangementen samengesteld. Deze worden tevens ontsloten via route.nl.

In de OntmoetNL stand (hal 11 C068) maken bezoekers iedere dag kans op een unieke OntmoetNL/Route.nl Union fiets. Na registratie ontvangen zij een gratis OntmoetNL ansichtkaart, een gratis Fietsvoordeelpas en een fietssleutel waarmee zij direct kunnen proberen de fiets te ontgrendelen. Past de sleutel dan winnen zij de fiets.

Meer informatie:
www.ontmoetnl.nl
www.vakantiebeurs.nl
www.route.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *