Nieuw vakantiepark Landal De Wielsche Dreef in de Betuwe

Landal GreenParks maakt de bouw bekend van een nieuw vakantiepark: Landal De Wielsche Dreef, gelegen bij het rustieke dorpje Eck en Wiel in de Betuwe. Op een terrein van 18 hectare worden 230 vakantiewoningen gebouwd.

Voor de eerste bouwfase is inmiddels de verkoop aan particuliere beleggers gestart. Landal GreenParks verzorgt de verhuur van het nieuwe vakantiepark. Na eerdere aankondiging van nieuwe parken in Drenthe, Friesland en Noord-Holland is dit het vierde nieuwe park dat Landal in korte tijd aankondigt. Zie ook:

Landal De Wielsche Dreef ligt centraal in Nederland in de Betuwe, de meest vruchtbare streek van de provincie Gelderland. Het park wordt omringd door natuur, water, gezellige dorpjes en steden. In de directe omgeving zijn diverse watersportmogelijkheden en het park biedt een goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten in een cultuurhistorisch rijke omgeving. Via het pontje over de Nederrijn, op loopafstand van het park, is er een directe aansluiting met het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug om te wandelen en te fietsen.

Voor het 18 hectare grote recreatiepark is een plan ontwikkeld door de familie Van den Biggelaar, dat voorziet in de bouw van een vakantiepark van Landal GreenParks. De vakantiewoningen zijn uitermate geschikt als beleggingsobject met daarnaast goede mogelijkheden voor recreatief eigen gebruik.

In de eerste bouwfase zijn vakantiewoningen beschikbaar in negen verschillende typen en diverse uitvoeringsniveaus. De architectuur van de woningen heeft een duidelijke link met de Betuwe. Het park is voorzien van een receptie met ParkShop, een fietsenverhuur en een restaurantpaviljoen met ruim 100 zitplaatsen en terras aan het water. In latere bouwfases worden een zwemvijver, avonturenterrein, overdekt zwembad met wellnessfaciliteiten, multifunctioneel sportveld en diverse kleine speelvoorzieningen aan het park toegevoegd.  

“Het zijn enerverende tijden bij Landal GreenParks. Dit is het vierde nieuwe vakantiepark waarmee we in korte tijd uitbreiden en de komende periode verwachten we er nog meer. Dit nieuws komt op het moment dat vrijwel al onze vakantieparken in Europa zijn heropend en dat ook landsgrenzen weer opengaan voor vakantiegangers. We zien dat veel mensen dichtbij op vakantie willen deze zomer, de boekingen nemen toe en we verwachten dat de tendens om dichtbij huis op vakantie te willen langer aanhoudt,” aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Meer informatie: www.landal.nl / https://dewielschedreef.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *