NBTC betrekt fotografen en filmers op LoveHolland platform

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) en Mobypicture lanceren een platform waarop inwoners en bezoekers van ons land hun mooiste foto’s en video’s van Nederland kunnen delen. Op love.holland.com zijn vanaf vandaag alle foto’s die getagd zijn met #loveholland, of een variant daarop met provincie (#lovefriesland), stad (#loverotterdam, #love020) of toeristische bezienswaardigheid (#lovemadurodam) te zien. Het NBTC zet dit platform in voor de (inter)nationale promotie van Nederland als toeristische bestemming.

PLATFORM VOOR HOLLAND-PROMOTIE
Conrad van Tiggelen, directeur Destinatiemarketing NBTC: “Nederland is een prachtbestemming. De Nederlander kent zijn land zelf het beste en deelt dit al actief op social media door het posten van foto’s. Wij bundelen alle mooie foto’s en video’s van Nederland die getagged zijn met ‘#love..’ op een platform. Niet alleen steden en provincies, maar ook musea, toeristische attracties en landelijke evenementen worden in beeld gebracht. Zo brengen we de diversiteit van ons land in kaart en krijg je een mooi totaalbeeld van Nederland. Binnenkort wordt er ook een Engelstalige variant gelanceerd. We zetten het platform in om potentiële bezoekers de typisch Nederlandse sfeer te laten proeven voordat ze ons land bezoeken. Om ze zo te enthousiasmeren naar Nederland te komen en de unieke sfeer ook daadwerkelijk te beleven.”

NEDERLAND IN BEELD
Mathys van Abbe van Mobypicture: ”Dagelijks worden er gemiddeld zo’n 25-50.000 beelden geplaatst op Moby. Door #loveholland of varianten daarop te bundelen, breng je Nederland in beeld door de ogen van de inwoners en bezoekers, en dat geeft een uniek beeld. In Zeeland zijn lokale Mobypicture gebruikers al ruim een jaar actief met het in beeld brengen van hun provincie (http://love.holland.com/state/zeeland). Door dit platform kan iedereen bijdragen aan de toeristische promotie van Nederland door foto’s en video’s van Nederland op Mobypicture toe te voegen.”

Meer informatie: http://love.holand.com

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *