Exploitatie Oostappen Vakantieparken overgenomen door Exploitatiemaatschappij Vakantieparken

De exploitatie van de Nederlandse vakantieparken van de Oostappen Groep komt in handen van de Exploitatiemaatschappij Vakantieparken BV van eigenaar Matthijs Stevens. De twee bedrijven hebben een overeenstemming bereikt over de overname.

Onder de overeenkomst vallen de vakantieparken Prinsenmeer in Ommel, Brugse Heide, De Berckt, Arnhem, Marina Beach, Heelderpeel, Boschbeek, Slot Cranendonck en Valkenburg. De Exploitatiemaatschappij Vakantieparken neemt ook het hoofdkantoor en de medewerkers van Oostappen Group over.

“De locaties van de vakantieparken zijn mooi en bieden veel potentie. Het is zeer spijtig dat de parken in Asten, Valkenswaard, Valkenbrug en diverse horecagelegenheden op parken zijn gesloten. Ik zie het als een mooie uitdaging om met de juiste investeringen de parken een kwaliteitsimpuls te geven.” vertelt Matthijs Stevens, eigenaar van Exploitatiemaatschappij Vakantieparken aan Siris.nl.

Stevens is direct begonnen met het indienen van de benodigde vergunningen om de parken te kunnen exploiteren. De focus bij de exploitatie komt te liggen op een waarde die de Oostappen Groep al had: betaalbare vakanties dichtbij huis met veel faciliteiten voor jong en oud. Daarnaast zorgen de vakantieparken voor werkgelegenheid in de regio en inkomsten voor lokale ondernemers.

Voor het volledige bericht, zie: Siris.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *