Dit zijn Europa’s populairste campings / Nr. 1 in Nederland: Recreatiepark Het Winkel

De camping.info Award identificeert elk jaar de 110 populairste campings in Europa en is een van de meest ambitieuze prijzen in de kampeerbranche. Deze jaarlijkse Award is puur een publieksprijs; er is geen jury en geen discretionaire besluitvorming. Beoordelingen van kampeerders zijn het enige dat telt! Meer dan 230.000 beoordelingen van meer dan 150.000 kampeerders vormen dit jaar de basis voor de camping.info.

De Award 2022, die wordt berekend volgens onze beproefde formule wordt dit jaar voor de 12e keer uitgereikt. Dit jaar haalden 69 Duitse, 20 Oostenrijkse en zeven Italiaanse campings de award ranking. De Top 100 wordt gecompleteerd door drie populaire campings uit Zwitserland en één camping uit Nederland Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk die in 2022 en 2021 ook al in de prijzen viel. Een camping die ook hoog scoort onder de gasten vanwege het vele comfort, niet in de laatste plaats door de ruime tent- en stacaravanplaatsen.

Kindvriendelijke vakantie

Met de vele speeltuinen verspreid over het terrein, het kindersanitair, de binnenspeeltuin en het animatieteam van de camping is Het Winkel de ideale plek voor een kindvriendelijke vakantie, maar ook voor een vakantie met je hond. Op onze familiecamping in Winterswijk vind je volop ontspanningsmogelijkheden: zoals de vele wandel- en fietspaden in de uitgestrekte natuur rondom het vakantiepark, diverse activiteiten met ons animatieteam voor jong en oud, eigen zwembad met grote glijbaan, nabijgelegen binnenzwembad (5 min met de auto), gezellige restaurants in de buurt, evenals onze wellnessfaciliteiten. Kortom, op Vakantiepark Het Winkel in Winterswijk genieten de gasten van spel, sport, gezelligheid, rust, de weidsheid van de natuur en de Achterhoeckse gezelligheid!

Meer informatie: www.hetwinkel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *